|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:32 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Omci com sie tak na mnie patrzysz ..przecie ona bojkotuje ciuszy a w nich chodzi !!! biggrin bo ich zdjac nie mozna crying crying crying gonk wole nie wiedziec cio by bylo gdyby mazna bylo WWSZYSTKO zdjacW swiecie coraz bardziej ludzie sa otwarci i tolerancyjni niedlugo bedzie mozna zdiac a po 23 uprawiac Gajowy sex ... stare Uhahah ! eek Yeeeeeeeeah!!!!!!!!!! Nie moge sie doczekać domokun domokun domokun domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 12:41 am
scream scream scream scream scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:36 am
Christoff_Gangrell BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Omci com sie tak na mnie patrzysz ..przecie ona bojkotuje ciuszy a w nich chodzi !!! biggrin bo ich zdjac nie mozna crying crying crying gonk wole nie wiedziec cio by bylo gdyby mazna bylo WWSZYSTKO zdjacW swiecie coraz bardziej ludzie sa otwarci i tolerancyjni niedlugo bedzie mozna zdiac a po 23 uprawiac Gajowy sex ... stare Uhahah ! eek Yeeeeeeeeah!!!!!!!!!! Nie moge sie doczekać domokun domokun domokun domokun wink eek eek .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:37 am
macki yaoi sięgają wszędzie... domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:45 am
Raticiel macki yaoi sięgają wszędzie... domokun wink tu są niekonieczne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 3:08 am
Raticiel Kukus Raticiel macki yaoi sięgają wszędzie... domokun wink tu są niekonieczne sweatdrop a do gayowego sex'u? trzeba się czymś poinspirować ( a w ognajpierw trzeba być gay'em, ja siłą rzeczy nie mogę xd ) a ja siłą rzeczy nie mógłbym na to patrzeć... jakoś mi już przeszła fascynacja takimi rzeczami i zaczęły mnie gorszyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:02 am
Kukusowa mądrość na dziś:
Błękit chłodzi, lecz jakże gorące się błękitnookie spojrzenie piękności.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 5:36 am
Kukus Raticiel Kukus Raticiel macki yaoi sięgają wszędzie... domokun wink tu są niekonieczne sweatdrop a do gayowego sex'u? trzeba się czymś poinspirować ( a w ognajpierw trzeba być gay'em, ja siłą rzeczy nie mogę xd ) a ja siłą rzeczy nie mógłbym na to patrzeć... jakoś mi już przeszła fascynacja takimi rzeczami i zaczęły mnie gorszyć... Mnie to nigdy nie fascynowało... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:56 pm
Nienaiwidze soboty... Ech.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 10:59 am
Ankieta (dla zorientowanych wink 0
Co lepsze???
-Komandos -Lipa z miodem -Żóbr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 2:13 pm
Eurina Vam Nienaiwidze soboty... Ech..... ja nienawidzę ludzi... ale oni mnie uwielbiają sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 2:14 pm
Christoff_Gangrell Ankieta (dla zorientowanych wink 0 Co lepsze??? -Komandos -Lipa z miodem -Żóbr osiemnastoletnia szkocka z lodem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 3:36 pm
Ej czemu nie ma mnie na gifku jak się wchodzi do gildii?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:40 pm
herubinek Ej czemu nie ma mnie na gifku jak się wchodzi do gildii?? sad wielu osób nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|