|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:10 pm
revcat Real_Twisted revcat oi! co tu sie wyrabia? kogos "losowo" uspokoic? mrgreen oo Real.... mrgreen heart redface 4laugh heart *podchodzi i daje caluska* 4laugh a gdzie reszta? *przytula sie rozglada ssie po gildi* chyba nikog tu nie ma i jestesmy sami ninja twisted hmm sami.... ninja heart 4laugh mrgreen ninja mam sie bac ciebie ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:14 pm
Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat oi! co tu sie wyrabia? kogos "losowo" uspokoic? mrgreen oo Real.... mrgreen heart redface 4laugh heart *podchodzi i daje caluska* 4laugh a gdzie reszta? *przytula sie rozglada ssie po gildi* chyba nikog tu nie ma i jestesmy sami ninja twisted hmm sami.... ninja heart 4laugh mrgreen ninja mam sie bac ciebie ninja twisted hmmmmm....... mrgreen nie *podchodzi przytula i daje pozadnego calusa* redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:16 pm
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat oi! co tu sie wyrabia? kogos "losowo" uspokoic? mrgreen oo Real.... mrgreen heart redface 4laugh heart *podchodzi i daje caluska* 4laugh a gdzie reszta? *przytula sie rozglada ssie po gildi* chyba nikog tu nie ma i jestesmy sami ninja twisted hmm sami.... ninja heart 4laugh mrgreen ninja mam sie bac ciebie ninja twisted hmmmmm....... mrgreen nie *podchodzi przytula i daje pozadnego calusa* redface mrgreen redface redface redface redface no ja mam nadzieje redface redface redface redface twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:20 pm
ninja witay towarzyszu xd twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:22 pm
Real_Twisted redface redface redface redface no ja mam nadzieje redface redface redface redface twisted mrgreen heart redface 4laugh pijemy? *siada do stolu i stawia flaszke bimberku* mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:24 pm
oi! tawarisz! *podchodzi i wita go na niedzwiedzia* co tam slychac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:24 pm
revcat Real_Twisted redface redface redface redface no ja mam nadzieje redface redface redface redface twisted mrgreen heart redface 4laugh pijemy? *siada do stolu i stawia flaszke bimberku* mrgreen pirate whee heart whee jak daja to sie nie odmawia siada przy stole whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:25 pm
Real_Twisted ninja witay towarzyszu xd twisted ninja UGABUGA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:27 pm
Kiray Real_Twisted ninja witay towarzyszu xd twisted ninja UGABUGA xd jak tam Tibia xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:27 pm
revcat oi! tawarisz! *podchodzi i wita go na niedzwiedzia* co tam slychac? mrgreen *odwzajemnia uscisk* oi! Towarzyszu... wkurzylem sie przez ta dzisiejsza awaria na Gai...i zaczelem ponownie grac w tibie *podaje swoja manierke* nalej mi pulkowniku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:29 pm
Real_Twisted Kiray Real_Twisted ninja witay towarzyszu xd twisted ninja UGABUGA xd jak tam Tibia xd twisted dzisiaj jakas panna zaoferowala mi tibijskie malzenstwo...jednak jej w chwili slabosci odmowilem jej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:29 pm
Kiray revcat oi! tawarisz! *podchodzi i wita go na niedzwiedzia* co tam slychac? mrgreen *odwzajemnia uscisk* oi! Towarzyszu... wkurzylem sie przez ta dzisiejsza awaria na Gai...i zaczelem ponownie grac w tibie *podaje swoja manierke* nalej mi pulkowniku sie robi towarzyszu! mnie tez to dzisiaj strasznie dobilo....... pirate *polewa po szklankach i do manierki* no to zdrowie naszej kochanej Real... mrgreen heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:31 pm
Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted ninja witay towarzyszu xd twisted ninja UGABUGA xd jak tam Tibia xd twisted dzisiaj jakas panna zaoferowala mi tibijskie malzenstwo...jednak jej w chwili slabosci odmowilem jej xd xd tja nie tylko tobie oferuja...kurde dawno nie gralam od kiedy mnie zhakovali ...serce musiales jej zlamac xd stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:32 pm
revcat Kiray revcat oi! tawarisz! *podchodzi i wita go na niedzwiedzia* co tam slychac? mrgreen *odwzajemnia uscisk* oi! Towarzyszu... wkurzylem sie przez ta dzisiejsza awaria na Gai...i zaczelem ponownie grac w tibie *podaje swoja manierke* nalej mi pulkowniku sie robi towarzyszu! mnie tez to dzisiaj strasznie dobilo....... pirate *polewa po szklankach i do manierki* no to zdrowie naszej kochanej Real... mrgreen heart 4laugh hmmmm moze inny toast ? redface twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|