|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:17 am
Sir_Snajper hmm... milusi question prawisz mi komplementy redface ja tam inaczej uwazam (jestem zepsuty do szpiku kosci mrgreen ) oj Snarperku jestes cute i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:18 am
Sir_Snajper hmm... milusi question prawisz mi komplementy redface ja tam inaczej uwazam (jestem zepsuty do szpiku kosci mrgreen ) zepsuty przez te twoje yy..pistolety stare blaugh blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:18 am
Arife No w koncu sie pojawila stare stressed Cala Julka... nie wziela ze soba telefonu, bo jej matka nie pozwolila, musze chyba naprawde kupic jej koma stare heh na pewno sie ucieszy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:19 am
Tomir Arife Tomir yeeeah zaliczylem dzisiaj z fizyki, geografii i biologii(chyba) biggrin Gratuluje, ja juz mam pozaliczane i moge sie obijac whee eeeh niektorzy to maja dobrze sad Trzabylo sie uczyc kiedy mogles i zaleglosci nie robic, a teraz masz to na co zapracowales wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:20 am
Arife Tomir Arife Tomir yeeeah zaliczylem dzisiaj z fizyki, geografii i biologii(chyba) biggrin Gratuluje, ja juz mam pozaliczane i moge sie obijac whee eeeh niektorzy to maja dobrze sad Trzabylo sie uczyc kiedy mogles i zaleglosci nie robic, a teraz masz to na co zapracowales wink wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:20 am
violleta zepsuty przez te twoje yy..pistolety stare blaugh blaugh sweatdrop to nie sa pistolety, tylko karabin snajperski xd blaugh 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:21 am
Sir_Snajper violleta zepsuty przez te twoje yy..pistolety stare blaugh blaugh sweatdrop to nie sa pistolety, tylko karabin snajperski xd blaugh 4laugh mrgreen twisted oj to samo no blaugh tylko ze twoje jest nieco wieksze blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:22 am
violleta Sir_Snajper violleta zepsuty przez te twoje yy..pistolety stare blaugh blaugh sweatdrop to nie sa pistolety, tylko karabin snajperski xd blaugh 4laugh mrgreen twisted oj to samo no blaugh tylko ze twoje jest nieco wieksze blaugh sweatdrop yyyyy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:22 am
violleta Sir_Snajper violleta zepsuty przez te twoje yy..pistolety stare blaugh blaugh sweatdrop to nie sa pistolety, tylko karabin snajperski xd blaugh 4laugh mrgreen twisted oj to samo no blaugh tylko ze twoje jest nieco wieksze blaugh sweatdrop tylko nieco question question przy mojej pukawce, pistolety to sa zabawki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:24 am
Sir_Snajper tylko nieco question question przy mojej pukawce, pistolety to sa zabawki xd ojjjjjj ciiiiicho juz sweatdrop a ja mam..kolce blaugh tym razem nieco wieksze odtych co mozecie w galerrii oblookac xd 5,5 m xd nie wiem gdzie i kiedy w nich wyjde blaugh u mnie by mnie zabili za to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:27 am
violleta Sir_Snajper tylko nieco question question przy mojej pukawce, pistolety to sa zabawki xd ojjjjjj ciiiiicho juz sweatdrop a ja mam..kolce blaugh tym razem nieco wieksze odtych co mozecie w galerrii oblookac xd 5,5 m xd nie wiem gdzie i kiedy w nich wyjde blaugh u mnie by mnie zabili za to xd dobrze jush dobrze *glaszcze ja po glowce* nie bede jush nic mowil o tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|