|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:08 am
Arife Tomir wiram arife *caluje raczke* my sie nie znamy ale julka mi duzo o tobie opowiadala *na kolejnego patrzy jak na kretyna* Co was dzisiaj wzielo na calowanie, stare moze byscie sie tak zapytali czy mozna exclaim A wlasnie Ty mieszkasz kolo Julki, wiesz cos o niej, bo dodzwonic sie nie moge, ciagle jej mama odbiera i mowi ze jej nie ma, zaczynam sie martwic sad bylem u niej ostatnio w sobote wieczorem wienc nie wiem, jak chcesz to moge dzisiaj do niej wpasc i zobaczyc czy jest w domu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:10 am
yeeeah zaliczylem dzisiaj z fizyki, geografii i biologii(chyba) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:10 am
Sir_Snajper yo tomir exclaim exclaim *podaje reke* yo yo znowu siedzicie w MDKu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:11 am
Tomir Arife Tomir wiram arife *caluje raczke* my sie nie znamy ale julka mi duzo o tobie opowiadala *na kolejnego patrzy jak na kretyna* Co was dzisiaj wzielo na calowanie, stare moze byscie sie tak zapytali czy mozna exclaim A wlasnie Ty mieszkasz kolo Julki, wiesz cos o niej, bo dodzwonic sie nie moge, ciagle jej mama odbiera i mowi ze jej nie ma, zaczynam sie martwic sad bylem u niej ostatnio w sobote wieczorem wienc nie wiem, jak chcesz to moge dzisiaj do niej wpasc i zobaczyc czy jest w domu wink Qrcze, poprobuje jeszcze pare razy, wyslalam jej esa ale dalej nikt nie odbiera cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:11 am
Tomir wpadniesh do nas po szkole ... czy dzisiaj nie mozesh question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:12 am
Tomir Sir_Snajper yo tomir exclaim exclaim *podaje reke* yo yo znowu siedzicie w MDKu ?? ehe ale zaraz do domq trza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:12 am
Addik Tomir wpadniesh do nas po szkole ... czy dzisiaj nie mozesh question powiem krotko NO sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:13 am
Kukus M-Teen I'm Jack's smarking revange domokun powtarzasz się xp tak 3nodding 4laugh ojeja nie złość sie, jestem młoda głupia w dodatku z napadami na Fight Club 4laugh wybaczysz mi prawda? wink 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heja ^^ wrocilam....ale upal sweatdrop hiih cos mnie pominelo przez ta godzine? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:14 am
Tomir yeeeah zaliczylem dzisiaj z fizyki, geografii i biologii(chyba) biggrin Gratuluje, ja juz mam pozaliczane i moge sie obijac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:14 am
hmm... milusi question prawisz mi komplementy redface ja tam inaczej uwazam (jestem zepsuty do szpiku kosci mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:17 am
Arife Tomir yeeeah zaliczylem dzisiaj z fizyki, geografii i biologii(chyba) biggrin Gratuluje, ja juz mam pozaliczane i moge sie obijac whee eeeh niektorzy to maja dobrze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 4:17 am
No w koncu sie pojawila stare stressed Cala Julka... nie wziela ze soba telefonu, bo jej matka nie pozwolila, musze chyba naprawde kupic jej koma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|