|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 5:51 am
Kukus BeeWolf Muezzin EEE ... no nie mały terrorysta cię widzi. smile Witam jestem tu nowy. *Zarumienił się na widok nowej Pani * terrorysta ...:0 ty to byś się pojawił czasem w naszym bunkrze... a nie tylko na ploty ganiasz do kobitek... Omego, Melina działa... możesz teraz przeczytać... nawet Kage nas już skrytykował blaugh juz czytalam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 5:53 am
wired_00 Ntsumi_Aya BeeWolf wired_00 ludze , czy ktoś chce sie pozbyć jakiejś krotkkiej spódniczki , jesli tak to ja chętnie wezme ja nie za bardzo ! .... czasem lubie sobie w sukienkach pobiegać ! ojojo raczej nie idę xd ale spoko jak chcesz to mogę ci kupić na urodziny xd dzienx niezamaco smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus BeeWolf Muezzin EEE ... no nie mały terrorysta cię widzi. smile Witam jestem tu nowy. *Zarumienił się na widok nowej Pani * terrorysta ...:0 ty to byś się pojawił czasem w naszym bunkrze... a nie tylko na ploty ganiasz do kobitek... Omego, Melina działa... możesz teraz przeczytać... nawet Kage nas już skrytykował blaugh juz czytalam sweatdrop co mu się taki altruizm załączył? tobie roownież się nie podobało nasze zachowanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Ntsumi_Aya BeeWolf wired_00 ludze , czy ktoś chce sie pozbyć jakiejś krotkkiej spódniczki , jesli tak to ja chętnie wezme ja nie za bardzo ! .... czasem lubie sobie w sukienkach pobiegać ! ojojo raczej nie idę xd ale spoko jak chcesz to mogę ci kupić na urodziny xd dzienx ok a teraz tak na serio lecę.... ...a może nie??.... ....lecę.... ....narka.... wróce o 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 5:56 am
Ale mi transferek siada. Ciężko dzisiaj ze mną crying Gdzie znajde opisek jak zrobić strój dla postaci, żeby pasował i gdzie go zgłosić żeby móc go używać? Dzia za help trans mi siada więc się nie dokopie sam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:03 am
Kukus Omega Sun Kukus BeeWolf Muezzin EEE ... no nie mały terrorysta cię widzi. smile Witam jestem tu nowy. *Zarumienił się na widok nowej Pani * terrorysta ...:0 ty to byś się pojawił czasem w naszym bunkrze... a nie tylko na ploty ganiasz do kobitek... Omego, Melina działa... możesz teraz przeczytać... nawet Kage nas już skrytykował blaugh juz czytalam sweatdrop co mu się taki altruizm załączył? tobie roownież się nie podobało nasze zachowanie? moze po prostu nie widzial tamtego topiku, ktory skasowalam i wyciagnal mylne wnioski odbierajac to co napisaliscie jako napasc na biednego "niubisia" sweatdrop Ja do Waszej ironii tam nic nie mam, ale na przyszlosc moglbys byc troche delikatniejszy dla niubisiow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:05 am
kto mi fundnie 10 000 na cool wdzianko tak na dobry początek? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:05 am
Omega Sun moze po prostu nie widzial tamtego topiku, ktory skasowalam i wyciagnal mylne wnioski odbierajac to co napisaliscie jako napasc na biednego "niubisia" sweatdrop Ja do Waszej ironii tam nic nie mam, ale na przyszlosc moglbys byc troche delikatniejszy dla niubisiow xp ja? delikatny? niewykonalne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:07 am
[madog] kto mi fundnie 10 000 na cool wdzianko tak na dobry początek? blaugh ja... pod warunkiem, że za 4 tygodnie oddasz mi 25K
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[madog] kto mi fundnie 10 000 na cool wdzianko tak na dobry początek? blaugh wiesz marze o tym ale niestety drobne zostawilem w kurtce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wruciłem ... cieszycie sie ??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:09 am
Kukus [madog] kto mi fundnie 10 000 na cool wdzianko tak na dobry początek? blaugh ja... pod warunkiem, że za 4 tygodnie oddasz mi 25K i ciekawe jak Ci je wytrzasne? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:10 am
Kukus Omega Sun moze po prostu nie widzial tamtego topiku, ktory skasowalam i wyciagnal mylne wnioski odbierajac to co napisaliscie jako napasc na biednego "niubisia" sweatdrop Ja do Waszej ironii tam nic nie mam, ale na przyszlosc moglbys byc troche delikatniejszy dla niubisiow xp ja? delikatny? niewykonalne? tak myslalam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:10 am