|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:25 am
Sayokun M-Teen Rynn the Vampire ja nie jestem instytucja charytatywna! Fak, tez musze zyc gonk nie ma zadnego rozdawnictwa. Musze opchnac te dwa szajsy. Teen, a co jest w majowym? nie wiem, ale chce majowy... a musze go dziś kupić bo jutro bedzie otwierany yhmmm.... xp *włącza chaterboxa i wskakuje na polle* ja nie kupuje sweatdrop za puzno sie do kompa dobralem a teraz podrozaly do 6,3k sweatdrop poczekam jakis czas po otwarciu zwykle cena spada jakiekolwiek bby itemki nie byly sweatdrop *zaglada do marketu* hmmmmmmmm ninja masz racje... wezme na wstrzymanie... *mysli* chyba sprzedam ten szajs motyli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:27 am
Rynn the Vampire pewno, ze sie nie dam ;/ poczekam po prostu az popyt bedzie. Mam dwa sealedy, 35k wolne, postoje. Ja jestem wredna, nie rozdaje rzeczy ludziom, ktorzy nie sa moimi przyjaciolmi mad Aaa, majowy w sensie sealed. I nie jutro otwierany, tylko pojutrze. A biorac pod uwage, ze maj ma 31 dni, to moze nawet 26. Say, btw, dla nich nic nie mam - a dla Ciebie tak. Niespodziewanie. http://img.photobucket.com/albums/v235/Rynn_the_Vampire/say-chan.jpg Masz, nudzilo mi sie xd ale zeby nie bylo ze tak za darmo - pododajesz mi troche rzeczy do randomsiga ;P eek xd xd xd fajne thx ok przeslij mi przez gg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:27 am
Say, ja jednego dostałam jak sprzedawalam winglety, a jednego kupilam za 5,5k. Cholera, strasznie podrozaly, ale sa takie od poczatku miesiaca! To dlatego, ze rollback byl, i czesc ludzi pododstawala kase, czesc potracila, mniej sealedow sie zrobilo i ogolnie kupa :/ miejmy nadzieje, ze to sie zmieni, bo ja w przyszlym miechu wykorkuje.
M-Teen, problem w tym, ze tego nikt nie chce. Co to w ogole za wariactwo, ze listy z poprzedniego miesiaca sa tansze niz te nieotworzone? mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:29 am
M-Teen Now playing: Soundatrck Fight Club - Various Artist - Medula Oblongata Now playing: Soundatrck Fight Club - Various Artist - Jakc's smirking revange to jest piekne surprised mrgreen heart heart twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:31 am
witamm *transformacja w komucha* zdrastwujcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:34 am
Now playing: Soundatrck Fight Club - Various Artist - Stealing Fat domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:38 am
scream do kroćset co tu sie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:39 am
now playing: Jagged Edge - Goodbye [4:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:41 am
rockman_z scream do kroćset co tu sie dzieje chyba nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:43 am
Sayokun rockman_z scream do kroćset co tu sie dzieje chyba nic sweatdrop jak to nic *czuje wapno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:44 am
M-Teen Now playing: Soundatrck Fight Club - Various Artist - Stealing Fat domokun heart akszyli to caly OST do Fight clubu zrobili dust Brothers... ale i tak plumm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:47 am
racqel M-Teen Now playing: Soundatrck Fight Club - Various Artist - Stealing Fat domokun heart akszyli to caly OST do Fight clubu zrobili dust Brothers... ale i tak plumm! tak wiem, ale tak mi w winampie pisze.. ściagnełam całego Soundtracka biggrin a film juz ogladnelam chyba 4 razy i jeszcze mi mało ... I'm Jack's smarking revange twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:48 am