|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:22 am
Raticiel Lavagetas_heqetai Raticiel całkiem wporzo, jestem u taty w pracy i zaraz stąd idę kupić osprzęt na imieninki^^ Ty masz imieninki? O.o jutro mam^^^^ a no to wszystkiego najlepszego pyszczku ^^ (tak jakbym jutro nie byl :cD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:37 am
Lavagetas_heqetai Raticiel Lavagetas_heqetai Raticiel całkiem wporzo, jestem u taty w pracy i zaraz stąd idę kupić osprzęt na imieninki^^ Ty masz imieninki? O.o jutro mam^^^^ a no to wszystkiego najlepszego pyszczku ^^ (tak jakbym jutro nie byl :cD)dzięki 4laugh hej jaswinder razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:43 am
za trzy minuty ring ring crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:43 am
musiem kończyć, narx sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:23 am
heja ^^ *rozglada sie po gaii i patrzy kto jest obecny* ..wiem wiem wygladam...beznadziejnie blaugh ale ja bidulka blaugh .. Lethiii jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:28 am
oj ja coś dzisiaj odstraszam ludzi... dziwne... jeszcze nic nie piłam, to dopiero jutro!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:28 am
Raticiel oj ja coś dzisiaj odstraszam ludzi... dziwne... jeszcze nic nie piłam, to dopiero jutro!!! mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:31 am
heja...Nightcatt ^^ Ooo a ta rozowa panienke to ja nie znam ^^ *podaje lapke* Vi jestem wink /albo nie pamietam? stare xp /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:33 am
violleta heja...Nightcatt ^^ Ooo a ta rozowa panienke to ja nie znam ^^ *podaje lapke* Vi jestem wink /albo nie pamietam? stare xp / ja tez jej nie znam xd jak piwnica?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:34 am
rati tez was witac 4laugh i zegnac cry papapki, musze isc kupic osprzet na imieniny!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:35 am
Raticiel rati tez was witac 4laugh i zegnac cry papapki, musze isc kupic osprzet na imieniny!!!!! papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:36 am
Papa Rati ^^
Nightcatt piwnica spoko xd ale jeszcze nie mieszkam w niej..mama stwierdzi ze za zimno confused ale spoko jak wroce z Lodzi czyli za jakies poltora tygodnia..bede tam mieszkac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:37 am
violleta Papa Rati ^^ Nightcatt piwnica spoko xd ale jeszcze nie mieszkam w niej..mama stwierdzi ze za zimno confused ale spoko jak wroce z Lodzi czyli za jakies poltora tygodnia..bede tam mieszkac xd whee jedziesz do swojej polowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|