|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:44 pm
eeh..wszyscy ida sad eeh to chyba i ja se pojde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:45 pm
a ja jestem za leniwy zeby linuksa zainstalowac i uzywac..........
dobra spadam panowie bo jutro na uczelnie....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:47 pm
papa confused ktos tu jeszcze zostal? * ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:49 pm
violleta papa confused ktos tu jeszcze zostal? * ninja * moze... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:49 pm
violleta papa confused ktos tu jeszcze zostal? * ninja * papa kolorowych snow.. moze przysni ci sie jak wygrywasz zaklad.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:51 pm
Ozzwald violleta papa confused ktos tu jeszcze zostal? * ninja * papa kolorowych snow.. moze przysni ci sie jak wygrywasz zaklad.. biggrin ajaja xd z checia ^^ wink ok slodkich snowek panowie ^^ *przytula Gotha i Ozziego* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 2:53 pm
aa goth...co do tamtej mojej sprawy..wiesz... .. juz tego nie ma... cry bywa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy a ja jestem za leniwy zeby linuksa zainstalowac i uzywac.......... dobra spadam panowie bo jutro na uczelnie....... 3nodding trzymaj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Ozzwald violleta papa confused ktos tu jeszcze zostal? * ninja * papa kolorowych snow.. moze przysni ci sie jak wygrywasz zaklad.. biggrin ajaja xd z checia ^^ wink ok slodkich snowek panowie ^^ *przytula Gotha i Ozziego* smile Oyasumi Nasai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:36 pm
Jak ktos nie spi to niech mi da znac na gg!(jestem niewidoczny) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:10 pm
[LINKIN] Jak ktos nie spi to niech mi da znac na gg!(jestem niewidoczny) wink jakie okularki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:17 pm
Nightcatt [LINKIN] Jak ktos nie spi to niech mi da znac na gg!(jestem niewidoczny) wink jakie okularki xd oooo.....widze ze ktos przybyl! Dzieki wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Nightcatt [LINKIN] Jak ktos nie spi to niech mi da znac na gg!(jestem niewidoczny) wink jakie okularki xd oooo.....widze ze ktos przybyl! Dzieki wink cool whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt [LINKIN] Jak ktos nie spi to niech mi da znac na gg!(jestem niewidoczny) wink jakie okularki xd dokladnie to samo mialam powiedziec razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:18 pm
BizzyG Nightcatt [LINKIN] Jak ktos nie spi to niech mi da znac na gg!(jestem niewidoczny) wink jakie okularki xd dokladnie to samo mialam powiedziec razz siemanko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|