|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:48 pm
violleta a ja mam moja bron...kolce...powbijac moge ... stare czy ktos tu krzywdzi moja Lethi? stare niech lepiej uwaza... stare cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein *tapla nogi w wodzie* Ma ktoś morfinę? sweatdrop ja mam cos leprzego chris liberator - all systems alez to ma energii w sobie.... ugabugamada...sraka Ale ja energię sama w sobie mam...ale z wykonaniem gorzej, bo nóg nie czuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Lethiel [LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare stare nie wiesz co potrafie! I chyba nigdy nie bedziesz miec tej przyjemnosci! wink 9ale wiecie ze to sa zarty?) mnie to bynajmniej nie smieszy stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:49 pm
BeeWolf_san Kopa w nerke, sio. redface podprysznic mozesz nie wchodzic chociaz, zajmuje sie dalej Omegą :* mrr :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja ide ogladac Kube! Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel [LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare za to ja jestem wyksztalcony i wszytko tez mi sie juz wyksztalcilo.. plus jestem w twoim wieku... biggrin ale ja cie nie chce xd jak zmienisz zdanie to wiesz gdzie mnie szukac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ale ja energię sama w sobie mam...ale z wykonaniem gorzej, bo nóg nie czuję... Druidka i nie moze sobie poradzić ?! ...choć pod prysznic do nas wink ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:50 pm
[LINKIN] Dobra ja ide ogladac Kube! Pa! ...idz ogladaj - pasujecie do siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:50 pm
[LINKIN] Dobra ja ide ogladac Kube! Pa! A ja jestem cwana i mam tv przy kompie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:51 pm
Ozzwald jak zmienisz zdanie to wiesz gdzie mnie szukac... wink raczej nie zmienie xd ale i tak cie lubiu blaugh *przytuuuul* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:52 pm
Omega Sun BeeWolf_san Kopa w nerke, sio. redface podprysznic mozesz nie wchodzic chociaz, zajmuje sie dalej Omegą :* mrr :* ale kotku w majteczkach pod prysznic zciaga jej je... :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:52 pm
BeeWolf_san Druidka i nie moze sobie poradzić ?! ...choć pod prysznic do nas wink ... heart eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:53 pm
Witam wszystkich 3nodding Rufus - prosze mi tu nie obrazac Wojewodzkiego - naprawde bystry gosc, no i z jajem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein Ale ja energię sama w sobie mam...ale z wykonaniem gorzej, bo nóg nie czuję... Druidka i nie moze sobie poradzić ?! ...choć pod prysznic do nas wink ... heart No widzisz, muszę nad tym popracowac. A gdzie ja tam wam przeszkadzać będę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN [LINKIN] Dobra ja ide ogladac Kube! Pa! ...idz ogladaj - pasujecie do siebie... zes chcialam to napisac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|