|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:41 pm
[LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd tylko sprobuj, mam teraz tajna bron w postaci Lethiel uzbrojonej w glany, skopie Cie albo zaprzytula na smierc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:43 pm
Omega Sun [LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd tylko sprobuj, mam teraz tajna bron w postaci Lethiel uzbrojonej w glany, skopie Cie albo zaprzytula na smierc blaugh ooooooooooo nie!!!!! gonk chowa sie za Omi! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun [LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd tylko sprobuj, mam teraz tajna bron w postaci Lethiel uzbrojonej w glany, skopie Cie albo zaprzytula na smierc blaugh ...a zawsze jeszcze ja mu moge dac w ryj... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun [LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd tylko sprobuj, mam teraz tajna bron w postaci Lethiel uzbrojonej w glany, skopie Cie albo zaprzytula na smierc blaugh ...a zawsze jeszcze ja mu moge dac w ryj... wink chcialabys! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:44 pm
*tapla nogi w wodzie* Ma ktoś morfinę? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Omega Sun [LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd tylko sprobuj, mam teraz tajna bron w postaci Lethiel uzbrojonej w glany, skopie Cie albo zaprzytula na smierc blaugh ooooooooooo nie!!!!! gonk chowa sie za Omi! blaugh Kopa w nerke, sio. redface podprysznic mozesz nie wchodzic chociaz, zajmuje sie dalej Omegą :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja mam moja bron...kolce...powbijac moge ... stare czy ktos tu krzywdzi moja Lethi? stare niech lepiej uwaza... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:45 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun [LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd tylko sprobuj, mam teraz tajna bron w postaci Lethiel uzbrojonej w glany, skopie Cie albo zaprzytula na smierc blaugh ...a zawsze jeszcze ja mu moge dac w ryj... wink lej gnoja.. stare .. argh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:45 pm
Lethiel [LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare za to ja jestem wyksztalcony i wszytko tez mi sie juz wyksztalcilo.. plus jestem w twoim wieku... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:46 pm
violleta a ja mam moja bron...kolce...powbijac moge ... stare czy ktos tu krzywdzi moja Lethi? stare niech lepiej uwaza... stare 4laugh whee whee whee *przytuuuuula ją mocniootko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel [LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare stare nie wiesz co potrafie! I chyba nigdy nie bedziesz miec tej przyjemnosci! wink 9ale wiecie ze to sa zarty?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *tapla nogi w wodzie* Ma ktoś morfinę? sweatdrop ja mam cos leprzego chris liberator - all systems alez to ma energii w sobie.... ugabugamada...sraka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:47 pm
Ozzwald Lethiel [LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare za to ja jestem wyksztalcony i wszytko tez mi sie juz wyksztalcilo.. plus jestem w twoim wieku... biggrin ale ja cie nie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:47 pm
[LINKIN] Lethiel [LINKIN] Kochanie nie bij mnie! Bo potem na nic ci sie nie przydam! blaugh *przyglada mu sie* eee.. jak by ci to powiedziec zeby cie nie urazic.. w twoim wieku i z twoim niewykształconym.. eee.. raczej mi sie nie przydasz sweatdrop i odsoon sie ode mnie dobrze ci radze stare stare nie wiesz co potrafie! I chyba nigdy nie bedziesz miec tej przyjemnosci! wink 9ale wiecie ze to sa zarty?) ...jakos nikogo nie bawia chyba oprocz Ciebie, fajo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|