|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:31 pm
BeeWolf_san [LINKIN] BeeWolf_san No to panie Linkin mamy do pgadania na osobnosci ciagnie za ucho do piwnicy Do Mojej Omi sie przytulać .... twisted .... UGABUGA . UMC UMC ... a teraz ci cos powiem : ona sama chciala! wink blaugh Kotuś nic sam niechce, ... musiałeś jej coś dosypać, ale niewarzneczy chciała czy nie ... Kilim twisted Gone in 60 Seconds (Soundtrack) - 14 - Trevor Rabin - Boost Me Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:31 pm
Delein *puff* *powłóczy nogami* *uwala się na kanapie* MOJE STOOOOPY! * wyciaga tablice z napisanym "7.9" * wejscie malo dzikie....... ale za to niezwykle zmysłowe...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:32 pm
opcy Lethiel niue drashnij mnie gnojq ... stare stare stare *podchodzi do niego* *usmiech* *z glana w twarz* stare *uklony* *skinienia* *łypanie okiem* whee 4laugh whee xd *wlazi mu na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:32 pm
Delein *puff* *powłóczy nogami* *uwala się na kanapie* MOJE STOOOOPY! ...Ave... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein *puff* *powłóczy nogami* *uwala się na kanapie* MOJE STOOOOPY! * wyciaga tablice z napisanym "7.9" * wejscie malo dzikie....... ale za to niezwykle zmysłowe...... mrgreen *jeb go poduszką* Błagam cię...od godziny 12 w południe, do godziny 19 biegałam po Krakowie...nogi mi się w dupę wbijają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel niue drashnij mnie gnojq ... stare stare stare *podchodzi do niego* *usmiech* *z glana w twarz* stare eek eek no prosze.. a nie wygladala groznie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Bohatera zemnie zajebista ale nie przytulaj sie ... sio do wanienki ... najpierw do niego a teraz do mnie, rozumiem KRedek, opcy buc ale LINKIN, ... no wiesz zawiodłem sie strasznie, ... idziemy myju myju twisted scaga bluzke spodnie .... cool dobrze wiedziec ze mam "przyzwolenie" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN violleta i nie bede sie chyba pytac =] i tak jestem troszke w szoku po obejrzeniu "Słoń" hmm..dobry film..dobrze zrobiony..ale mniejsza oto..co tam u Ciebie Rufus? =)) ...a nic ciekawego raczej ...dzisiaj posmigalem troche na rowerze... ...a jutro ide na zawody w bieganiu na 100m... aha ja jutro po szkolach musze chodzic stare nie chce misie...ale za to wieczorkiem ide na piknik no piknik pewnie jaka imprezka ale jeszcze sie zastanowie.....powodzenia w biegach ^^ Witaj Lethi... *przytul* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:34 pm
[LINKIN] Przykro mi, ale chciala sad Teraz trzeba ja bedzie zbic i po sprawie wink cool xd ...ja bym na Twoim miejscu czegos takiego nie mowil... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* *powłóczy nogami* *uwala się na kanapie* MOJE STOOOOPY! witaj Del 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san No to panie Linkin mamy do pgadania na osobnosci ciagnie za ucho do piwnicy Do Mojej Omi sie przytulać .... twisted .... UGABUGA . UMC UMC ... moj bohaterze wink :* Bohatera zemnie zajebista ale nie przytulaj sie ... sio do wanienki ... najpierw do niego a teraz do mnie, rozumiem KRedek, opcy buc ale LINKIN, ... no wiesz zawiodłem sie strasznie, ... idziemy myju myju twisted scaga bluzke spodnie .... cool to widac! Dziewczyn a poprostu za mna szaleje cool wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Delein *puff* *powłóczy nogami* *uwala się na kanapie* MOJE STOOOOPY! ...Ave... ... ...Avsko! Niech ci Koza w seksie wynagrodzi!!! *macza stópki* O, bogowie mnie jednak kochają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:35 pm
opcy BeeWolf_san Bohatera zemnie zajebista ale nie przytulaj sie ... sio do wanienki ... najpierw do niego a teraz do mnie, rozumiem KRedek, opcy buc ale LINKIN, ... no wiesz zawiodłem sie strasznie, ... idziemy myju myju twisted scaga bluzke spodnie .... cool dobrze wiedziec ze mam "przyzwolenie" mrgreen a o mnie tam nic nie pisalo ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|