|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:01 pm
[LINKIN] ojej! Dziekuje heart *caluje w policzek* cool wink nie ma za co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw [LINKIN] Aidanna ja rysuje dopiero poltora roku... ale wiem ze moge lepiej xd a skad to wiesz?? sweatdrop no ciekawe skad rolleyes wiesz a ja pisze od mniej wiecej tylu (tzn tak troche wiecej pisze...)i tez wiem ze stac mnie na wiecej bo to "poczatek drogi" rolleyes heh... mam pewnie spore opuznienie sweatdrop przeciez to pytanie to mial byc zart! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw whee tylko sprobuj odejsc to nei wiem co ci zrobimy whee crying heart nio pieknie xd *łezki pociekly po policzq* redface redface redface nie puscimy naszej Lethii whee *wtoola sie* 4laugh heart dobsh jush dobsh... skoro tak to nigdzie nie ide !! xd .. jakos przetrzymam mala jędze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:02 pm
mykam ludziska ninja papaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:05 pm
Setsuna Dragonclaw mykam ludziska ninja papaty ninja Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:06 pm
Setsuna Dragonclaw mykam ludziska ninja papaty ninja papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:07 pm
widze, ze zostal trojkat wink redface !Lethiel-Ja-Omi!!! cool A moze na odwrot?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze sobie nazbierac 18k na butki- sa super xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw mykam ludziska ninja papaty ninja do zobaczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:10 pm
[LINKIN] widze, ze zostal trojkat wink redface !Lethiel-Ja-Omi!!! cool A moze na odwrot?? mrgreen Ty sobie za duzo nie wyobrazaj wink . To ze dostales przytulasa nie znaczy, ze zapomnialam o Wilczku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:10 pm
[LINKIN] widze, ze zostal trojkat wink redface !Lethiel-Ja-Omi!!! cool A moze na odwrot?? mrgreen a o mnie to juz zapomnieli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:11 pm
...ave ...to juz mamy pieciokat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:11 pm
Aidanna [LINKIN] widze, ze zostal trojkat wink redface !Lethiel-Ja-Omi!!! cool A moze na odwrot?? mrgreen a o mnie to juz zapomnieli crying Przepraszam! Widze, ze zostal kwadrat! Tylko jak to ustawic? Ma ktos propozycje? wink biggrin redface blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 1:12 pm
Omega Sun [LINKIN] widze, ze zostal trojkat wink redface !Lethiel-Ja-Omi!!! cool A moze na odwrot?? mrgreen Ty sobie za duzo nie wyobrazaj wink . To ze dostales przytulasa nie znaczy, ze zapomnialam o Wilczku heart luzik! Przygody sa fajne wink blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|