|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:35 pm
Jaswinder *wr#322;a z kina w lekkim stanie wskazującym na... xd * Na czym bylas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:36 pm
Lethiel Sayokun Lethiel eek eek eek a jestes kobietą.. i nasladoojesh mnie na kazdym kroku ??!! eek eek eek oczywiscie ze nie glooptasie !!!!!!!!!! *przuytuuuuuuuula go moooocniutko* 4laugh whee kto wie... kto wie xp xd xd xd prawda :> razz a tak wogoole to witaj xd .. wiesz ze sie za tobą stesknilam O_o .. *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee wink czuje sie jakbum to juz gdzies slyszal witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:36 pm
[LINKIN] Omega Sun BeeWolf_san wstaje z fotela przeciaga sie i wychodzi. No to ide jesc szamac i inne bajerki wink a idź blaugh to ja sobie poszukam zastępczej przytulanki dopoki nie wrocisz wink *zglasza sie na nowa ofiare* wink ooo ochotnik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:37 pm
Lethiel Omega Sun Lethiel ale to ona xp .. kobiet sie nie bije.. bla.. stare poprostu truuudno znosic kiedy chcesz naoisac post.. ale ktos jush to za ciebie zrobil O_o ... nie podoba mi sie ze ktos proobooje mnie nasladowac.. i mozliwe ze nerwy mi puszcza.. a wtedy dostane bana.. i sie skończy sad pokrzyczysz sobie najwyzej i na tym sie skonczy, nikt nie dostaje bana za to ze raz mu puszcza nerwy 3nodding ech.. pokrzycze.. ale to nic nie da.. bo to jest jakies uparte i do tego nie dociera XP .. a wtedy pewnie nie wytrzymam i w końcu odejde sweatdrop nie odchodz crying bez ciebie gildia nie bedzie ta sama ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:38 pm
poprostu masz talent! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:39 pm
Omega Sun [LINKIN] Omega Sun BeeWolf_san wstaje z fotela przeciaga sie i wychodzi. No to ide jesc szamac i inne bajerki wink a idź blaugh to ja sobie poszukam zastępczej przytulanki dopoki nie wrocisz wink *zglasza sie na nowa ofiare* wink ooo ochotnik xd bez przesady! Daj oddychac! wink redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:40 pm
[LINKIN] poprostu masz talent! cool 4laugh naprawde 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:41 pm
Setsuna Dragonclaw Lethiel ech.. pokrzycze.. ale to nic nie da.. bo to jest jakies uparte i do tego nie dociera XP .. a wtedy pewnie nie wytrzymam i w końcu odejde sweatdrop nie odchodz crying bez ciebie gildia nie bedzie ta sama ninja nie odejdzie, bo jej nie puscimy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:41 pm
Aidanna [LINKIN] poprostu masz talent! cool 4laugh naprawde 4laugh a ja bym powiedziala ze niezle ale dluga dorga przed toba ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:42 pm
Omega Sun Setsuna Dragonclaw Lethiel ech.. pokrzycze.. ale to nic nie da.. bo to jest jakies uparte i do tego nie dociera XP .. a wtedy pewnie nie wytrzymam i w końcu odejde sweatdrop nie odchodz crying bez ciebie gildia nie bedzie ta sama ninja nie odejdzie, bo jej nie puscimy wink *przytula obie mocniootko* crying crying crying heart 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:43 pm
Setsuna Dragonclaw Aidanna [LINKIN] poprostu masz talent! cool 4laugh naprawde 4laugh a ja bym powiedziala ze niezle ale dluga dorga przed toba ninja ja rysuje dopiero poltora roku... ale wiem ze moge lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:43 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel eek eek eek a jestes kobietą.. i nasladoojesh mnie na kazdym kroku ??!! eek eek eek oczywiscie ze nie glooptasie !!!!!!!!!! *przuytuuuuuuuula go moooocniutko* 4laugh whee kto wie... kto wie xp xd xd xd prawda :> razz a tak wogoole to witaj xd .. wiesz ze sie za tobą stesknilam O_o .. *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee wink czuje sie jakbum to juz gdzies slyszal witaj 3nodding tak tak wiem.. znowu xd ... ale cio poradze :> *przytuuuuuuuuuuuuuul* xd argh.. *dalej tuuuuli* whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:45 pm
Aidanna ja rysuje dopiero poltora roku... ale wiem ze moge lepiej xd a skad to wiesz?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:46 pm
[LINKIN] bez przesady! Daj oddychac! wink redface ups.. przepraszam xd Troche Ci pogniotlam ubranko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|