|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:01 pm
Falcone nikt nie maq odchodzic stressed .................. a pozatym zrobcie sobie przerwe na dwa tygodnie to zobaczycie jak wam zacznie brakowac gaii i wrocicie wink Yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai szepcze mu jak jest naprawde i wie ninja mrgreen to on wyedukowany jest 4laugh ninja hehe tak :cD Bee moj '84 poszukiwany rocznik xd heh a ja nie mam mrgreen i plakac nie bede blaugh domokun heart no zalezy co rozumiesz pod pojeciem "nie mam" no ale sie nie zaglebiam w sprawy...rozkoszne XD xd ja nie mam swojego i nie mam kogos kto by mial mrgreen hmm no kiedys pewnie bedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ale to ona xp .. kobiet sie nie bije.. bla.. stare poprostu truuudno znosic kiedy chcesz naoisac post.. ale ktos jush to za ciebie zrobil O_o ... nie podoba mi sie ze ktos proobooje mnie nasladowac.. i mozliwe ze nerwy mi puszcza.. a wtedy dostane bana.. i sie skończy sad babe tyz sprac moge mrgreen wieksza szansa na wygrana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai z dwiema głowkami co? blaugh blaugh nie z jedna ale jak te dźownice 20 cm na ryby genialne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone nikt nie maq odchodzic stressed .................. a pozatym zrobcie sobie przerwe na dwa tygodnie to zobaczycie jak wam zacznie brakowac gaii i wrocicie wink ale ja nie moowie o giddi.. ja was wszystkich baaardzio lubiu i nie chce zostawiac.. ale boje sie ze z powodu tej jednej osoby mi nerwy w koncu puszcza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:02 pm
BeeWolf_san wink ... sprawiedliwosc jest slepa kotus, zaczyna całować ... braw ... mrr majteczki hihi :* twisted ] zamiana miejsc wink zamknij oczka twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:02 pm
Lavagetas_heqetai hmm no kiedys pewnie bedzie mrgreen nie wiem sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:03 pm
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai z dwiema głowkami co? blaugh blaugh nie z jedna ale jak te dźownice 20 cm na ryby genialne. no liny wchodza jak głupie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:03 pm
Baliaur Lethiel ale to ona xp .. kobiet sie nie bije.. bla.. stare poprostu truuudno znosic kiedy chcesz naoisac post.. ale ktos jush to za ciebie zrobil O_o ... nie podoba mi sie ze ktos proobooje mnie nasladowac.. i mozliwe ze nerwy mi puszcza.. a wtedy dostane bana.. i sie skończy sad babe tyz sprac moge mrgreen wieksza szansa na wygrana mrgreen heh smile *przytuuuul ogromniasty* crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:04 pm
Omega Sun BeeWolf_san wink ... sprawiedliwosc jest slepa kotus, zaczyna całować ... braw ... mrr majteczki hihi :* twisted ] zamiana miejsc wink zamknij oczka twisted A nie zamkne, scaga kurtke rozpina koszule ... cool :* ... tylko mi nie zjec tego uszka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur Lethiel ale to ona xp .. kobiet sie nie bije.. bla.. stare poprostu truuudno znosic kiedy chcesz naoisac post.. ale ktos jush to za ciebie zrobil O_o ... nie podoba mi sie ze ktos proobooje mnie nasladowac.. i mozliwe ze nerwy mi puszcza.. a wtedy dostane bana.. i sie skończy sad babe tyz sprac moge mrgreen wieksza szansa na wygrana mrgreen heh smile *przytuuuul ogromniasty* crying heart nie martw sie xd w koncu sobie pojdzie albo przestanie bo inaczej ja jej pomoge twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lavagetas_heqetai hmm no kiedys pewnie bedzie mrgreen nie wiem sweatdrop stressed to za Ciebie bede wiedzial wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:05 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai z dwiema głowkami co? blaugh blaugh nie z jedna ale jak te dźownice 20 cm na ryby genialne. no liny wchodza jak głupie tak łykaja jak pelikany, ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:05 pm
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai hmm no kiedys pewnie bedzie mrgreen nie wiem sweatdrop stressed to za Ciebie bede wiedzial wink nie powiedzialabym sad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:06 pm
Baliaur Lethiel Baliaur Lethiel ale to ona xp .. kobiet sie nie bije.. bla.. stare poprostu truuudno znosic kiedy chcesz naoisac post.. ale ktos jush to za ciebie zrobil O_o ... nie podoba mi sie ze ktos proobooje mnie nasladowac.. i mozliwe ze nerwy mi puszcza.. a wtedy dostane bana.. i sie skończy sad babe tyz sprac moge mrgreen wieksza szansa na wygrana mrgreen heh smile *przytuuuul ogromniasty* crying heart nie martw sie xd w koncu sobie pojdzie albo przestanie bo inaczej ja jej pomoge twisted nie poojdzie sweatdrop .. mimo ze sie odgrashala 500 razy ze odejdzie xp a cierpliwośc i wytrzymywanie tego wszystkiego ma swoje granice O_o .. argh.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|