|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:47 am
Bee on ma byc tylko do strzelania mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:47 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur [LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd nie- tylko zna swoją wartość xd eek sam ze soba question mrgreen gdyby sam ze sobą to bym nie mowil o wartosci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:48 am
[LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:49 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai niegrzeczny blaugh kaczorka mam xd xd Brzydkie Kaczątko ugabuga biggrin ... domokun ładny jest- mi sie podoba blaugh mrgreen No to poka poka co tam chowasz ?! ... Ball e zapałką .. :> .. hehe Wskakuje na omi ... mraw, rzuca na sianko :* ... hihi twisted jakie chowam? bielizny przeciez nie nosze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:49 am
Baliaur Bee on ma byc tylko do strzelania mrgreen Do strzelania to stykna paluszki wink ... moge ci pokazać jak wink ... domokun Linkin cos sie tak obuzrzył na zdanie sam z soba ?! ... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:50 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur [LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd nie- tylko zna swoją wartość xd eek sam ze soba question mrgreen gdyby sam ze sobą to bym nie mowil o wartosci blaugh ale on jej nie zna ninja tylko inni ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel Aidanna *obserwuje wszystkich* dom wariatow stare *skacze na nia* blaugh .. jak ci sie nie podoba to cio tu jeszcze robish twisted ?? bo czasem jest fajnie.... ale coraz czesciej mysle o odejsciu.... ninja *podnosi sie i pomaga jej wstac* bamboocha !! 4laugh *pac bioderkiem* spokojnie wink .. bedzie dobsh blaugh chociash musze ci sie przyznac ze niedawno naprawde myslalam o odejściu z gildi.. jak na razie źroodla mojej wścieklości nie widac.. wiec myśli odchodzą.. ale czasami.. argh .. confused sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Baliaur Bee on ma byc tylko do strzelania mrgreen Do strzelania to stykna paluszki wink ... moge ci pokazać jak wink ... domokun Linkin cos sie tak obuzrzył na zdanie sam z soba ?! ... lol mi chodzilo o pretensje facetow jak mowie ze mnie h** strzela... a nie do tego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Baliaur Bee on ma byc tylko do strzelania mrgreen Do strzelania to stykna paluszki wink ... moge ci pokazać jak wink ... domokun Linkin cos sie tak obuzrzył na zdanie sam z soba ?! ... lol heh.... no wiesz wink ja tak jakos nie lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:51 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur [LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd nie- tylko zna swoją wartość xd eek sam ze soba question mrgreen gdyby sam ze sobą to bym nie mowil o wartosci blaugh ale on jej nie zna ninja tylko inni ninja szepcze mu jak jest naprawde i wie ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:52 am
Lavagetas_heqetai szepcze mu jak jest naprawde i wie ninja mrgreen to on wyedukowany jest 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:52 am
Lavagetas_heqetai jakie chowam? bielizny przeciez nie nosze blaugh No ale masz spodnie ... podchodzi wywalaj co masz ... sam rospina pokaż moze zmienie model ... moj jest z 1985 roku juz antyk, a twoj ... no poka poka ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:53 am
dobra robaczki ide sie napwać wspaniałymi anegdotami Fight Clubu whee twisted
*wychodzi a za nia muzyka Dust Brothers*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai jakie chowam? bielizny przeciez nie nosze blaugh No ale masz spodnie ... podchodzi wywalaj co masz ... sam rospina pokaż moze zmienie model ... moj jest z 1985 roku juz antyk, a twoj ... no poka poka ... eek a nie pika pika?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Wskakuje na omi ... mraw, rzuca na sianko :* ... hihi twisted mrrr skoro ja nie mam ubranka to musi byc jakas sprawiedliwosc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|