|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:42 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Zamiera reczniczek i scaga staniczek i ucieka blaugh eek redface scream Wbiega do ciemnejgo pomieszczenia gdzie kiedys była mieliniana piwniczka alkohcolowa ... no to polujem na Omcie :* .. haps :*:*:*:* Ball a jakos tak sie ... teges i kupiłem sobie go biggrin cool cool qrde ja mushe sobie proteze zalatwic bo nie ma mnie co strzalac mrgreen zapalka wystarczy xd stressed ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lavagetas_heqetai hmm jak zawsze nie da sie wszystkiego zakryc xd gdzie Ty sie patrzysz redface redface wybacz ale trudno sie powstrzymac i nie patrzec redface :cD
Bal bo to wyhątkowy kaczorek- jajeczka przyczepione ma na stale xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Aidanna *obserwuje wszystkich* dom wariatow stare *skacze na nia* blaugh .. jak ci sie nie podoba to cio tu jeszcze robish twisted ?? bo czasem jest fajnie.... ale coraz czesciej mysle o odejsciu.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lavagetas_heqetai niegrzeczny blaugh kaczorka mam xd xd mrgreen a ja nie wiedzialam ze kaczorki jajeczka znosza mrgreen Bo to jest nad opiekunczy ojciec biggrin eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:44 am
BeeWolf_san Wbiega do ciemnejgo pomieszczenia gdzie kiedys była mieliniana piwniczka alkohcolowa ... no to polujem na Omcie :* .. haps :*:*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai niegrzeczny blaugh kaczorka mam xd xd Brzydkie Kaczątko ugabuga biggrin ... domokun ładny jest- mi sie podoba blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel violleta Lethii o co chodzi? xd redface loi loi loi ... xd dobra juz cicho xd nie wygadaj sie blaugh ok ja zmykam popcorn zrobic i filmik ogladac xd wpadne tu pozniej po 23..mam nadzieje ze ktos bedzie xd Cya ^^ *przytula lethiiii* *kiwa pozsotalym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:45 am
[LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:45 am
Baliaur [LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd nie- tylko zna swoją wartość xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:46 am
violleta Lethiel violleta Lethii o co chodzi? xd redface loi loi loi ... xd dobra juz cicho xd nie wygadaj sie blaugh ok ja zmykam popcorn zrobic i filmik ogladac xd wpadne tu pozniej po 23..mam nadzieje ze ktos bedzie xd Cya ^^ *przytula lethiiii* *kiwa pozsotalym* *przytuul* papa .. przeciesh ja nic nie moowie :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Baliaur [LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd nie- tylko zna swoją wartość xd eek sam ze soba question mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai niegrzeczny blaugh kaczorka mam xd xd Brzydkie Kaczątko ugabuga biggrin ... domokun ładny jest- mi sie podoba blaugh mrgreen No to poka poka co tam chowasz ?! ... Ball e zapałką .. :> .. hehe Wskakuje na omi ... mraw, rzuca na sianko :* ... hihi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:47 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur [LINKIN] Mam nadzieje, ze juz nie bedzie klutni! I przy okazji przepraszam wszystkich galijczykow, za to, ze musieliscie to znosic! Sorry! ze co?? mrgreen O.o Lovelasie to twoj kaczorek to narcyz??? xd nie- tylko zna swoją wartość xd eek sam ze soba question mrgreen stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|