|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:32 am
Omega Sun BeeWolf_san pokazuje ręką obroc sie .. zciagnij reszte wink i choc zemna :* nie ma tak latwo blaugh Zamiera reczniczek i scaga staniczek i ucieka blaugh Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:32 am
Lethiel violleta Aidanna milo wiedziec ze naleze w tej gildii do nielubianych osob stare yyy ja lubie wszystkich procz Ryholucha xd cool twisted ale dlaczego ?? .. on taki ladniuuusi xd whee blaugh wrrr koniec na jego temat xd i to juz domokun twisted blaugh (to co ze ladniusi - mi sie i tak nie podoba - ale jaki charakter.. stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:33 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san pokazuje ręką obroc sie .. zciagnij reszte wink i choc zemna :* nie ma tak latwo blaugh Zamiera reczniczek i scaga staniczek i ucieka blaugh Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?! ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:33 am
Lavagetas_heqetai widze wszyscy sie rozbieraja- ja pas zimno strasznie i bielizny nie mam xd Ty od kiedy cie znam nie masz bielizny, :] ... domokun blaugh ale szybki dostep chociaż biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:34 am
Christoff_Gangrell *Rzuca na szafe zaklecie otwracia dżwi* o dziekuje 4laugh tylko nadal nie moge sie ubrac confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:35 am
Baliaur BeeWolf_san Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?! ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart a ja chce.... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart Mam coś gumowego ale nie kaczuszke ... [bzyku bzyku] ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai widze wszyscy sie rozbieraja- ja pas zimno strasznie i bielizny nie mam xd Ty od kiedy cie znam nie masz bielizny, :] ... domokun blaugh ale szybki dostep chociaż biggrin no i tu mnie masz- ale cichosza bo jeszcze mnie zabiorą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:36 am
violleta Baliaur BeeWolf_san Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?! ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart a ja chce.... redface niee nie zgwalcish mnie xd heart blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Christoff_Gangrell *Rzuca na szafe zaklecie otwracia dżwi* o dziekuje 4laugh tylko nadal nie moge sie ubrac confused Buuuuuuuu sorki... chyba bardzije nie moge pomoc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Baliaur BeeWolf_san Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?! ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart a ja chce.... redface :> .... ech Vi.. *czochru po lepq* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur violleta Baliaur BeeWolf_san Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?! ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart a ja chce.... redface niee nie zgwalcish mnie xd heart blaugh domokun kobiet nie gwalce blaugh o ile to bylo do mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:37 am
BeeWolf_san Zamiera reczniczek i scaga staniczek i ucieka blaugh eek redface scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Baliaur ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart Mam coś gumowego ale nie kaczuszke ... [bzyku bzyku] ... blaugh Bee po co Ci zielony wibrator?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Baliaur BeeWolf_san Ball a liczyłem na coś takiego no biggrin To sie wieszamy razem, ale ostatnie rzyczenie przed smiercia ?! ja kcem gumowa kaczuszke domokun heart a ja chce.... redface idź do Kredeczka on nie ma majtek wiec ci coś tamd a ... ... moze i kaczuszke biggrin ...wybacz ze cie wydałem ale co poczac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|