|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:21 am
Baliaur YumiTao Baliaur 2KC??? xd lol ja sie staram jakos zachowywac moze nie zawsze mi wychodzi.... ale sie staram.... i staram sie rowniez naalizowac co ktos do mnie mowi czy by go moze przypadkiem nie posluchac stare Bali 4laugh słonce ty moje ...moze i sie nie zachowałysmy odpowiednio ale przepraszam bardzo znam go troche dłuzej (od przedszkola) i juz dawno chciłam mu wszystko wygarnac...a ze nadazyła sie okazja na gai to juz trudno... to lepiej 3ba bylo mu morde sprac.... ale ja nie mialam ochoty moze tego ogladac jak inni?? jeszcze raz i... bede zla blaugh dobra bede go teraz omijac na gai szerokim łukiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:22 am
Aidanna Baliaur Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream on jest taki wredny i chamski i w ogole mendoza ze ja go lubie blaugh xd Aidanna daj se na looz bo to do niczego nie prowadzi.. nie biez po prostu tego do siebie trudno go ignorowac... bo ON nierozumie ze ja sie chce z nim pogodzic a on juz odrazu zaczyna!!!! domokun hm.. a myslals o tym ze on moze nie chce sie z toba pogodzić ?? xp daj sobie spokooj sweatdrop ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:23 am
domokun ignoring wszystkich domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Omega Sun gonk profil znowu sie zepsul gonk gonk gonk mrrr xd redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna domokun ignoring wszystkich domokun *tural sie ze smiechu* a mnie to tyle.. co..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:24 am
Lethiel violleta heja ^^ ja na chwile..no do 20.45 a potem filmik ^^ hihi ^^ hmm..co tam u was sie dzieje? blaugh 4laugh *skok na nia* *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee hejaaaaa *przytuuuuuuul* jak tam ? ^^ hmm..cos ty nabazgrala w galerii o Ryholuchu stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun gonk profil znowu sie zepsul gonk gonk gonk mrrr xd redface redface redface pokazuje ręką obroc sie .. zciagnij reszte wink i choc zemna :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:25 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun gonk profil znowu sie zepsul gonk gonk gonk mrrr xd redface redface redface hehe nie ma sie czego wstydzic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:26 am
violleta Lethiel violleta heja ^^ ja na chwile..no do 20.45 a potem filmik ^^ hihi ^^ hmm..co tam u was sie dzieje? blaugh 4laugh *skok na nia* *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee hejaaaaa *przytuuuuuuul* jak tam ? ^^ hmm..cos ty nabazgrala w galerii o Ryholuchu stare blaugh xd xd xd nio.. nio ze ladny xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:27 am
Lethiel xd xd xd nio.. nio ze ladny xd whee xd hmm.. stare no niech ci bedzie... blaugh co sie tu dzieje? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|