|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:17 am
Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop o kusza par.... pisaczku ... kobiety do okoła cieswzysz sie co ...! Deviańcie biggrin jeden domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:17 am
Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop Buuuu przerabane.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:18 am
BeeWolf_san Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream To sie do mnie nie odzywaj. prosze bardzo!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop xd .. eme.. witaj Lava 4laugh .. *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee widze ze ta pani nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk profil znowu sie zepsul gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop mi sie skonczyl kij wie kiedy xd teraz mam dobry humorek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:19 am
heja ^^ ja na chwile..no do 20.45 a potem filmik ^^ hihi ^^ hmm..co tam u was sie dzieje? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:20 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop o kusza par.... pisaczku ... kobiety do okoła cieswzysz sie co ...! Deviańcie biggrin jeden domokun jaki dewiancie blaugh bo ci try....prysne w tą faje ja tak to nie lubie- zapach rybek to ja mam czasem przy obiedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream To sie do mnie nie odzywaj. prosze bardzo!! blaugh pokazuje jej DUPE ... twisted Baliaur - menda to ja ... nieprawdasza ona nazeka ... phi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop xd .. eme.. witaj Lava 4laugh .. *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee widze ze ta pani nie ma xd nio naszczescie nie blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Baliaur 2KC??? xd lol ja sie staram jakos zachowywac moze nie zawsze mi wychodzi.... ale sie staram.... i staram sie rowniez naalizowac co ktos do mnie mowi czy by go moze przypadkiem nie posluchac stare Bali 4laugh słonce ty moje ...moze i sie nie zachowałysmy odpowiednio ale przepraszam bardzo znam go troche dłuzej (od przedszkola) i juz dawno chciłam mu wszystko wygarnac...a ze nadazyła sie okazja na gai to juz trudno... to lepiej 3ba bylo mu morde sprac.... ale ja nie mialam ochoty moze tego ogladac jak inni?? jeszcze raz i... bede zla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream on jest taki wredny i chamski i w ogole mendoza ze ja go lubie blaugh xd Aidanna daj se na looz bo to do niczego nie prowadzi.. nie biez po prostu tego do siebie trudno go ignorowac... bo ON nierozumie ze ja sie chce z nim pogodzic a on juz odrazu zaczyna!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:21 am
Omega Sun gonk profil znowu sie zepsul gonk gonk gonk mrrr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Baliaur Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream on jest taki wredny i chamski i w ogole mendoza ze ja go lubie blaugh xd Aidanna daj se na looz bo to do niczego nie prowadzi.. nie biez po prostu tego do siebie trudno go ignorowac... bo ON nierozumie ze ja sie chce z nim pogodzic a on juz odrazu zaczyna!!!! domokun blabla bla???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta heja ^^ ja na chwile..no do 20.45 a potem filmik ^^ hihi ^^ hmm..co tam u was sie dzieje? blaugh 4laugh *skok na nia* *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|