|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:09 am
Baliaur kropka Baliaur stare powiem to tylko raz zachowujecie sie jak dzieciarnia.. wstyd mi za was whee a kto powiedzial ze nie jesteśmy dziećmi? biggrin stare ale to przesada... ja tez jjestem jeszcze dzieckiem ale... ONA JEST DZIECKIME< ja jestem dzieckiem biggrin jeszcze inni są dziećmi, a widomo dzieci zahcowuja sie okropnie nieznośnie - bali słońce konserwatyskto wybacz nam wink PS> fajnie teraz wyglądasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:09 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna hejka wam... wlasnie wrocilam z kina... na star warsach bylam blaugh Bee masz piekny rysuneczek w siggu xd a i jak tam wczorajsza impreska ninja  No i co z tego ?! Ze fajny to wiem bo moj nie ?! ... zato ty przydka jesteś... Imprezka jaka imprezzka ?! ... chyba film + Piwko i smianie sie z siebie. egem... bee ja staram sie byc dla ciebie mila a ty odrazu z takimi odzywkami stare Bo ja cie nie lubie nietrawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:10 am
BeeWolf_san Lethiel confused .. eme.. slodkie... *podaje mu obiad* xd na wiecej nie liczcie wink eek Dziekuje jeszcze ozzy i Kukus ale oni to ... inne rzeczy chca, ... nic im nie dam !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:11 am
M-Teen Baliaur kropka Baliaur stare powiem to tylko raz zachowujecie sie jak dzieciarnia.. wstyd mi za was whee a kto powiedzial ze nie jesteśmy dziećmi? biggrin stare ale to przesada... ja tez jjestem jeszcze dzieckiem ale... ONA JEST DZIECKIME< ja jestem dzieckiem biggrin jeszcze inni są dziećmi, a widomo dzieci zahcowuja sie okropnie nieznośnie - bali słońce konserwatyskto wybacz nam wink PS> fajnie teraz wyglądasz smile Thx tylko spodniczka z dek nie pasi... wiem ze jestem konserwa ale starajmy sie ludzie jakos zachowac zachowujcie sie byle jak ale zachowujcie sie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:12 am
M-Teen Baliaur kropka Baliaur stare powiem to tylko raz zachowujecie sie jak dzieciarnia.. wstyd mi za was whee a kto powiedzial ze nie jesteśmy dziećmi? biggrin stare ale to przesada... ja tez jjestem jeszcze dzieckiem ale... ONA JEST DZIECKIME< ja jestem dzieckiem biggrin jeszcze inni są dziećmi, a widomo dzieci zahcowuja sie okropnie nieznośnie - bali słońce konserwatyskto wybacz nam wink PS> fajnie teraz wyglądasz smile KC sloneczko :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:13 am
Ozzwald YumiTao Illune Yumi..spokojnie.....szkoda klawiatury...Ozz ma racje sa inne sposoby twisted przeciez ja spokojna jestem xd to ty sie gnomiku uspokuj xd ...a Ozzowi to ja pieknie dziekuje.... Przepraszam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:13 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna hejka wam... wlasnie wrocilam z kina... na star warsach bylam blaugh Bee masz piekny rysuneczek w siggu xd a i jak tam wczorajsza impreska ninja  No i co z tego ?! Ze fajny to wiem bo moj nie ?! ... zato ty przydka jesteś... Imprezka jaka imprezzka ?! ... chyba film + Piwko i smianie sie z siebie. egem... bee ja staram sie byc dla ciebie mila a ty odrazu z takimi odzywkami stare Bo ja cie nie lubie nietrawie. to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:14 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel confused .. eme.. slodkie... *podaje mu obiad* xd na wiecej nie liczcie wink eek Dziekuje jeszcze ozzy i Kukus ale oni to ... inne rzeczy chca, ... nic im nie dam !! xd a mi dasz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:14 am
2KC??? xd lol ja sie staram jakos zachowywac moze nie zawsze mi wychodzi.... ale sie staram.... i staram sie rowniez naalizowac co ktos do mnie mowi czy by go moze przypadkiem nie posluchac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:15 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Lethiel confused .. eme.. slodkie... *podaje mu obiad* xd na wiecej nie liczcie wink eek Dziekuje jeszcze ozzy i Kukus ale oni to ... inne rzeczy chca, ... nic im nie dam !! xd a mi dasz?! xd .. dostales obiad i wystarczy :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:15 am
kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:16 am
Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream To sie do mnie nie odzywaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:17 am
Baliaur 2KC??? xd lol ja sie staram jakos zachowywac moze nie zawsze mi wychodzi.... ale sie staram.... i staram sie rowniez naalizowac co ktos do mnie mowi czy by go moze przypadkiem nie posluchac stare Bali 4laugh słonce ty moje ...moze i sie nie zachowałysmy odpowiednio ale przepraszam bardzo znam go troche dłuzej (od przedszkola) i juz dawno chciłam mu wszystko wygarnac...a ze nadazyła sie okazja na gai to juz trudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai kurcze wy tez macie okres? stare (nie to zebym ja mial tylko wokol mnie kobity wszystkie maja) kurde pochlastac sie mozna... sweatdrop xd .. eme.. witaj Lava 4laugh .. *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna to bylo by mielej jakbys porostu NIC NIEMOWIL, a nie z takimi tekstami!!!! mam juz dosc tych klotni z toba!!! a ja niechce obrywac za to ze kukus jest modem i bedzie zawsze za toba i przeciwko mnie!!!! scream on jest taki wredny i chamski i w ogole mendoza ze ja go lubie blaugh xd Aidanna daj se na looz bo to do niczego nie prowadzi.. nie biez po prostu tego do siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|