|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:51 am
Ozzwald kropka Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... "zapomniał wół jak cielęciem był?" zapomnial... ale sluchal jak ktos go prosil o zaprzestanie klutni... ja chce a nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... EDIT: drogie panie zejdzcie z niego. nie musicie mu przykrosci az takich robic.. ...nie mam litosci dla ludzi jego pokroju....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja ... witajcie 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:52 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... stare to czemu mnie przyjeliscie... chcesz bana ? banuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:52 am
YumiTao Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... EDIT: drogie panie zejdzcie z niego. nie musicie mu przykrosci az takich robic.. ...nie mam litosci dla ludzi jego pokroju.... ale do czego wy dazycie.. sadze ze nie ma zadnego celu... a jesli jest to napewno mozna to zalatwic w inny sposob...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:53 am
kloccie sie w PMach, bo nie wszyscy maja ochote to czytac stare nastepna ostrzezenie zakonczy sie czarna lista bo to sie juz robi meczace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... EDIT: drogie panie zejdzcie z niego. nie musicie mu przykrosci az takich robic.. ...nie mam litosci dla ludzi jego pokroju.... gonk scream gonk i tu pokazujesh jaka ty jestes.. a nie on....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja ... witajcie 4laugh blaugh hey leth 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... EDIT: drogie panie zejdzcie z niego. nie musicie mu przykrosci az takich robic.. ...nie mam litosci dla ludzi jego pokroju.... I znowu zaczyna!!! scream Jakiego ty jestes pokroju?? No pochwal sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... EDIT: drogie panie zejdzcie z niego. nie musicie mu przykrosci az takich robic.. ...nie mam litosci dla ludzi jego pokroju.... ale do czego wy dazycie.. sadze ze nie ma zadnego celu... a jesli jest to napewno mozna to zalatwic w inny sposob... masz racje... zlozymy wizyte w bloku bodajze 26?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:54 am
Omega Sun kloccie sie w PMach, bo nie wszyscy maja ochote to czytac stare nastepna ostrzezenie zakonczy sie czarna lista bo to sie juz robi meczace xp 3nodding gonk to juz przesada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja ... witajcie 4laugh blaugh Czes! Ale dla twego dobra mowie, ze lepiej tu nie byc! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun kloccie sie w PMach, bo nie wszyscy maja ochote to czytac stare nastepna ostrzezenie zakonczy sie czarna lista bo to sie juz robi meczace xp ... Kotuś stajesz sie drapierzna, niedługo nawet kogoś zbanujesz :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|