|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:43 am
liczcie cytaty, nie wyzywajcie sie publicznie... i takie tam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Illune Nie..ja mam wielu przyjaciol xd Ale skad ty mzoesz o tym wiedziec? Przeciez mnie nie znasz xd Nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia xd Ja to wiem od innych! Wiec to chyba niezbyt dobrze o tobie swiadczy! OoO plotkarz z Ciebie... najlepiej sie samemu przekonywac... ja juz sie przekonalam biggrin biggrin biggrin biggrin Illi, Yumi: RACJA, w szkole pogadamy biggrin o ile przyjde... mam wazne sprawy do zalatwienia na dolnym....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao mów wolniej i z duzymi literami.... mrgreen Ach ten twoj poziom! Dobra szkoda czasu nie bede ryzykowal dla takich jak "wy"!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:44 am
[LINKIN] Illune Nie..ja mam wielu przyjaciol xd Ale skad ty mzoesz o tym wiedziec? Przeciez mnie nie znasz xd Nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia xd Ja to wiem od innych! Wiec to chyba niezbyt dobrze o tobie swiadczy! po raz ostatni (zreszta jak cos do mnie masz to zapraszam w szkole na przerwie...mzoesz podejsc jesli amsz odwage) Jesli mowily ci o mnie takie sz*a*k*i jak Delegiewicz...Czuczelo albo ludzie ich pokroju to nawet sie nie mecz bo i tak sie tym nie przejme.... xd xd bye bye 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Illune Nie..ja mam wielu przyjaciol xd Ale skad ty mzoesz o tym wiedziec? Przeciez mnie nie znasz xd Nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia xd Ja to wiem od innych! Wiec to chyba niezbyt dobrze o tobie swiadczy! ciekawe od jakich innych ...? przeciez ty kolegów nie masz... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja was grzecznie proshe... przestancie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:46 am
ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne...
EDIT: drogie panie zejdzcie z niego. nie musicie mu przykrosci az takich robic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:46 am
YumiTao [LINKIN] Illune Nie..ja mam wielu przyjaciol xd Ale skad ty mzoesz o tym wiedziec? Przeciez mnie nie znasz xd Nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia xd Ja to wiem od innych! Wiec to chyba niezbyt dobrze o tobie swiadczy! ciekawe od jakich innych ...? przeciez ty kolegów nie masz... wink I kto to mowi?? Dobra w szkole! Przyjde!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:47 am
Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... cool UGABUGA MADAFAKA ... on ma racje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:47 am
Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... mnie zaraz szlag trafi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:48 am
Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... "zapomniał wół jak cielęciem był?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... Sluchaj ja nie chcialem tego!! Ale jak ktos tak zaczyna to trzeba jechac na jego poziomie!(bez urazy Yumi i Illune)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... stare to czemu mnie przyjeliscie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:49 am
kropka Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... "zapomniał wół jak cielęciem był?" zapomnial... ale sluchal jak ktos go prosil o zaprzestanie klutni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:51 am
YumiTao Ozzwald ja wam powiem ze ja juz wiem dlaczego na moja gildie nie maja juz wstepu osoby ponizej 18 roku zycia... jak patrze na to co piszecie to to wszystko jest zalosne... stare to czemu mnie przyjeliscie... chcesz bana ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|