|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:38 am
kropka tu raczej nie odpocznies biggrin odpocznie jak zbanuje cala wasza 4...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:39 am
YumiTao [LINKIN] YumiTao szkoda mi na ciebie słów... xd powiem tylko jeszcze ze masz morde jak akumulator - ino ładowac .... xd A ty jak lodolamacz! normalnie zabłysłeś xd a ty jakby cie z procy rodzice karmili wink Do ciebie z lustrem podchodzili jak chcieli zebys plakala!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka [LINKIN] Illune Niemozliwe xd Mozesz sluchac sobie dalej bo mnie to gowno obchodzi jakie masz zdanie o mnie xd Jak moze cie nie obchodzic zdanie jakie ludzie wyrazaja na twoj temat?? Wiec czyje zdanie cie obchodzi?? eek kochanie ty patrzysz na to co ludzie sądza? bo ja NIe komuś nie pasi to spierdykać i tyle exclaim wez obwin to trcohe w bawełne bo sie jeszcze mody doczepia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san xp UGABUGA śmierdziele ... xp Nie mam co robic ... tu tez nie bedziesz mial co robic.. ja ide moze cos u partyzantow napisze bo tu jakos niefajnie jest... domokun Zagłosuj w Sądzie topik UT ... ... ... ... ... NUDZE SIE JAK CHOLERA KTO MI ZROBI DOBRZE ?????!!?!?!?! moze w UT pogramy ? moze nie ... jakoś mi sie niechce grałęm z Łukaszem 30 do -1 .. i supełnie mi sie odechciało ... kiedy on sie naluczy grać ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Illune [LINKIN] Illune Niemozliwe xd Mozesz sluchac sobie dalej bo mnie to gowno obchodzi jakie masz zdanie o mnie xd Jak moze cie nie obchodzic zdanie jakie ludzie wyrazaja na twoj temat?? Wiec czyje zdanie cie obchodzi?? obchodzi mnie zdanie innych......ale napewno nie TWOJE..... obchodzi mnie zdanie moich przyjaciol i ludzi wartosciowych xd a ty...no coz.....do takich RACZEJ nie nalezysz xd obchodzi cie zdanie tylko tych ktorzy cie lubia?? Wiec masz male poparcie! Nie..ja mam wielu przyjaciol xd Ale skad ty mzoesz o tym wiedziec? Przeciez mnie nie znasz xd Nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka tu raczej nie odpocznies biggrin odpoczne, nie jestem dzis wybredna co do miejsca odpoczynku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:40 am
YumiTao kropka [LINKIN] Illune Niemozliwe xd Mozesz sluchac sobie dalej bo mnie to gowno obchodzi jakie masz zdanie o mnie xd Jak moze cie nie obchodzic zdanie jakie ludzie wyrazaja na twoj temat?? Wiec czyje zdanie cie obchodzi?? eek kochanie ty patrzysz na to co ludzie sądza? bo ja NIe komuś nie pasi to spierdykać i tyle exclaim wez obwin to trcohe w bawełne bo sie jeszcze mody doczepia xd przeciez my tak na religi mowimy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san moze nie ... jakoś mi sie niechce grałęm z Łukaszem 30 do -1 .. i supełnie mi sie odechciało ... kiedy on sie naluczy grać ?! hehe... ja podobny wynik mialem z Michalem... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald kropka tu raczej nie odpocznies biggrin odpocznie jak zbanuje cala wasza 4... Ej sorry Ozz, ale to one sie ciagle czepiaja! A ja nie dam sie soba pomiatac! Po za tym Illune juz byla zabanowana! I teraz pokazuje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald kropka tu raczej nie odpocznies biggrin odpocznie jak zbanuje cala wasza 4... ja juz nic do niego nie pisze......"szkoda slow wiec nic nie mowie" xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] YumiTao [LINKIN] YumiTao szkoda mi na ciebie słów... xd powiem tylko jeszcze ze masz morde jak akumulator - ino ładowac .... xd A ty jak lodolamacz! normalnie zabłysłeś xd a ty jakby cie z procy rodzice karmili wink Do ciebie z lustrem podchodzili jak chcieli zebys plakala! mów wolniej i z duzymi literami.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:41 am
Illune Ozzwald kropka tu raczej nie odpocznies biggrin odpocznie jak zbanuje cala wasza 4... ja juz nie do niego nie pisze......"szkoda slow wiec nic nie mowie" xd xd ja tez juz przestaje sie czepiac...w szkole sobie pogadamy illi z tym tym benkartem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:41 am
[LINKIN] Ozzwald kropka tu raczej nie odpocznies biggrin odpocznie jak zbanuje cala wasza 4... Ej sorry Ozz, ale to one sie ciagle czepiaja! A ja nie dam sie soba pomiatac! Po za tym Illune juz byla zabanowana! I teraz pokazuje! <_< >_> ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:42 am
Illune Nie..ja mam wielu przyjaciol xd Ale skad ty mzoesz o tym wiedziec? Przeciez mnie nie znasz xd Nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia xd Ja to wiem od innych! Wiec to chyba niezbyt dobrze o tobie swiadczy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:42 am
gonk
KUSZ MAĆ, ... ja chce a nie moge .. agry ...
ide sobie herbe zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|