|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:28 am
[LINKIN] YumiTao lol łozesz w pizde zaraz chyba spadne z krzesła daruj sobie słonko wink oki! Jak chcesz! Zobaczymy jaka bedziesz moadra za pare dni!!! I sie przekonamy! tak...a co mi takiego zrobisz...co ? wez se pomiziaj chłopcze lepiej...dobrze sobie zrobisz tym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] YumiTao lol łozesz w pizde zaraz chyba spadne z krzesła daruj sobie słonko wink oki! Jak chcesz! Zobaczymy jaka bedziesz moadra za pare dni!!! I sie przekonamy! No to sobaczymy jaka Ty bedziesz mial mine....hackowanie tez jest niezgodne z prawem, kotku. Ty lepiej idz do sklepu kosmetycznego kupic sobie cos do twarzy a nie groz tutaj Pauli scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka [LINKIN] Ja nie groze i nie lubie grozic, ale zbierasz sobie!! Kochanie daj spokoj... po co gadać? zatrzymaj dla siebie to co potrafisz... i korzystaj z tego... co to za hacker ktory nonstop grozi? 1.Nie jestem hakerem! 2. napisalem, ze nie groze! 3. To nie ja zaczynalem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:29 am
kropka Baliaur kropka Christoff_Gangrell *bierze kicie na kolana siadajac w fotelu* *wciska sie obok niego i delikatnie glaszcze kicie po glowie* mhrau!*zaczyna mruczec* whee sliczniutki kotek biggrin whee *głaszce dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao [LINKIN] YumiTao lol łozesz w pizde zaraz chyba spadne z krzesła daruj sobie słonko wink oki! Jak chcesz! Zobaczymy jaka bedziesz moadra za pare dni!!! I sie przekonamy! tak...a co mi takiego zrobisz...co ? wez se pomiziaj chłopcze lepiej...dobrze sobie zrobisz tym... mow tak dalej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] kropka [LINKIN] Ja nie groze i nie lubie grozic, ale zbierasz sobie!! Kochanie daj spokoj... po co gadać? zatrzymaj dla siebie to co potrafisz... i korzystaj z tego... co to za hacker ktory nonstop grozi? 1.Nie jestem hakerem! 2. napisalem, ze nie groze! 3. To nie ja zaczynalem! 1. hacker nigdy by nie napisal ze jest hackerem lol 2. patrz punk 1 lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] kropka [LINKIN] Ja nie groze i nie lubie grozic, ale zbierasz sobie!! Kochanie daj spokoj... po co gadać? zatrzymaj dla siebie to co potrafisz... i korzystaj z tego... co to za hacker ktory nonstop grozi? 1.Nie jestem hakerem! 2. napisalem, ze nie groze! 3. To nie ja zaczynalem! ad1 : gdzieś mi przemknęło ze chcesZ? sweatdrop ad2 : nie? ad3 : no to TY skończ smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:30 am
kropka YumiTao Ozzwald YumiTao lol łozesz w pizde zaraz chyba spadne z krzesła daruj sobie słonko wink nie przeklinaj... gonk to nie było przekleństwo Ozz 4laugh wyminiłam tylko pewen narzad płciowy żeński xd można powiedzieć kultoralnie np. pochwa XD łzesh w cipuchne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xp UGABUGA śmierdziele ... xp
Nie mam co robic ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune [LINKIN] YumiTao lol łozesz w pizde zaraz chyba spadne z krzesła daruj sobie słonko wink oki! Jak chcesz! Zobaczymy jaka bedziesz moadra za pare dni!!! I sie przekonamy! No to sobaczymy jaka Ty bedziesz mial mine....hackowanie tez jest niezgodne z prawem, kotku. Ty lepiej idz do sklepu kosmetycznego kupic sobie cos do twarzy a nie groz tutaj Pauli scream O co ci chodzi?? To ze teraz mam pryszcze to normalne! ale ty tego nie wiesz! Zajmij sie sobom! Bo troche sie nasluchalem o tobie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka [LINKIN] kropka [LINKIN] Ja nie groze i nie lubie grozic, ale zbierasz sobie!! Kochanie daj spokoj... po co gadać? zatrzymaj dla siebie to co potrafisz... i korzystaj z tego... co to za hacker ktory nonstop grozi? 1.Nie jestem hakerem! 2. napisalem, ze nie groze! 3. To nie ja zaczynalem! ad1 : gdzieś mi przemknęło ze chcesZ? sweatdrop ad2 : nie? ad3 : no to TY skończ smile a ja kcem byc Swieta Maria Panna?? heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Illune [LINKIN] YumiTao lol łozesz w pizde zaraz chyba spadne z krzesła daruj sobie słonko wink oki! Jak chcesz! Zobaczymy jaka bedziesz moadra za pare dni!!! I sie przekonamy! No to sobaczymy jaka Ty bedziesz mial mine....hackowanie tez jest niezgodne z prawem, kotku. Ty lepiej idz do sklepu kosmetycznego kupic sobie cos do twarzy a nie groz tutaj Pauli scream O co ci chodzi?? To ze teraz mam pryszcze to normalne! ale ty tego nie wiesz! Zajmij sie sobom! Bo troche sie nasluchalem o tobie! Niemozliwe xd Mozesz sluchac sobie dalej bo mnie to gowno obchodzi jakie masz zdanie o mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:32 am
BeeWolf_san xp UGABUGA śmierdziele ... xp Nie mam co robic ... tu tez nie bedziesz mial co robic.. ja ide moze cos u partyzantow napisze bo tu jakos niefajnie jest... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:32 am
Baliaur [LINKIN] kropka [LINKIN] Ja nie groze i nie lubie grozic, ale zbierasz sobie!! Kochanie daj spokoj... po co gadać? zatrzymaj dla siebie to co potrafisz... i korzystaj z tego... co to za hacker ktory nonstop grozi? 1.Nie jestem hakerem! 2. napisalem, ze nie groze! 3. To nie ja zaczynalem! 1. hacker nigdy by nie napisal ze jest hackerem lol 2. patrz punk 1 lol Ale oni tego nie zrozumiom! Przeciez to sa takie dzieci! Szkoda ze ich nmieznasz! Z reszta jak bys zala to bys zalowala!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|