|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:52 am
Baliaur Lethiel nie pamietam sad witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee *cienko miauczy bo czuje sie trochu zgnieciona*nio przeciesh delikatnie tule sad *puszcza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:53 am
4laugh *skok na Lave* mrrrraauuurrr whee 4laugh xd *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur Lethiel nie pamietam sad witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee *cienko miauczy bo czuje sie trochu zgnieciona*nio przeciesh delikatnie tule sad *puszcza* wiesh Yumi sie nademna wczoraj poznecala sweatdrop stressed gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A UGABUGA kusza kredek chłopie co ty, ... !? ... majtki na głowie i to damskie coś robił przyznaj sie domokun byłeś w sklepie z bielizna i mierzyłeś majteczki ?! dopuki sie KAsierka nie kapneła po włochatych nogach ześ facet ni kobita ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemanko slonka 4laugh znacie link do jakiejs dobrej przymierzalni? bo w mojej nie ma aktualnych rzeczy confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:54 am
Lethiel 4laugh *skok na Lave* mrrrraauuurrr whee 4laugh xd *przytuuuuuuul* hej lizaczku xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:55 am
BeeWolf_san Co "Uuuuuuuuu" Czochra włoski, wskakuze na stoł patrz, chcesz dotknąć ?! domokun a ty teraz nad prawem rzymskim nie powinienes teraz siedziec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Co "Uuuuuuuuu" Czochra włoski, wskakuze na stoł patrz, chcesz dotknąć ?! domokun Fuj! Co to!? Yyy... Wolę nie wiedzieć... A "Uuu" Bo mnie boli jak patrze na ceny w markecie xp Co troche uzbieram to mi jeszcze wiece do zakupu brakuje... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel 4laugh *skok na Lave* mrrrraauuurrr whee 4laugh xd *przytuuuuuuul* hej lizaczku xd xd wink sweatdrop stressed neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:56 am
Baliaur Lethiel Baliaur Lethiel nie pamietam sad witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee *cienko miauczy bo czuje sie trochu zgnieciona*nio przeciesh delikatnie tule sad *puszcza* wiesh Yumi sie nademna wczoraj poznecala sweatdrop stressed gonk O.o .. jak to znecala ?? witaj nighti 4laugh heart *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel Baliaur Lethiel nie pamietam sad witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee *cienko miauczy bo czuje sie trochu zgnieciona*nio przeciesh delikatnie tule sad *puszcza* wiesh Yumi sie nademna wczoraj poznecala sweatdrop stressed gonk co ? xd ze niby ja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lavagetas_heqetai Lethiel 4laugh *skok na Lave* mrrrraauuurrr whee 4laugh xd *przytuuuuuuul* hej lizaczku xd xd wink sweatdrop stressed neutral a pani o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:57 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Lethiel 4laugh *skok na Lave* mrrrraauuurrr whee 4laugh xd *przytuuuuuuul* hej lizaczku xd xd wink sweatdrop stressed neutral a pani o co chodzi? mi nie .. mi o nic nie chodzi.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:57 am
Ozzwald BeeWolf_san Co "Uuuuuuuuu" Czochra włoski, wskakuze na stoł patrz, chcesz dotknąć ?! domokun a ty teraz nad prawem rzymskim nie powinienes teraz siedziec? siedziałęm, zrobiłęm wszystkie pytania, musze sobie tylko powtorzyć Łacine i to było by tyle. nudze sie jakoś w domostwie ... sweatdrop ... moze sobie wiem, ide do, łzienk przeprowadzić proces Defekacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|