|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:36 am
Sei chan Ozzwald Sei chan *Idzie do pokoju i wraca z duzym kocem*Nyu^ ^ może znajdzie się na taki duzym kocu troszeczke miejsca dla mnie? redface Nyu^ ^*Rozkłada koc*Chodź. *kładzie się na kocu i przytula* chłodno się dzisiaj zrobiło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:37 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Idzie do pokoju i wraca z duzym kocem*Nyu^ ^ może znajdzie się na taki duzym kocu troszeczke miejsca dla mnie? redface Nyu^ ^*Rozkłada koc*Chodź. *kładzie się na kocu i przytula* chłodno się dzisiaj zrobiło... Mi jest ciepło. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:38 am
Labudziak niech waćpanowi będzie. ^^v EEE Muezzin jestem śjaki waćpan to do Ciebie powinienem się zwracać z szacunkiem. Ciesze się , że się dogadaliśmy biggrin To jak z tymi otrzesinkami? *Domaga się nadal głupi arab*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:38 am
to mam pytanko . ... co pływa tam *pokazuje palcem* w basenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:40 am
Muezzin Labudziak niech waćpanowi będzie. ^^v EEE Muezzin jestem śjaki waćpan to do Ciebie powinienem się zwracać z szacunkiem. Ciesze się , że się dogadaliśmy biggrin To jak z tymi otrzesinkami? *Domaga się nadal głupi arab* *robi drinka* masz napij sie *podaje mu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:40 am
wired_00 to mam pytanko . ... co pływa tam *pokazuje palcem* w basenie? *Patrzy się na szarą futrzana kulkę*A to Mei. *Wilk wychodzi na brzeg otrzepuje się z wody i idzie do swojej budy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:41 am
Labudziak Muezzin Wiecie. co my wogóle robimy? Gdybym był czystej krwi Polakiem to bym ci łobuziak przy.....walił. ale że jestem też arabem to wybaczam i przepraszam. *Mówiąc to czyni niski pokłon ku adresatowi na znak pojednania i przeprosin. Wyciąga ręke...* To jak rozejm? Może zorganizujecie śjakieś otrzęsinki dla nowych? Ja się pisze na nie zajść biggrin niech waćpanowi będzie. ^^v Falcone, Labudziak... zawiedliście mnie... wczoraj się zabijaliście z naszymi dziewczętami wzajemnie... a dziś nawet niubom wybaczacie... co z wami? wstyd i hańba... wstyd i hańba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:41 am
Labudziak Muezzin Labudziak niech waćpanowi będzie. ^^v EEE Muezzin jestem śjaki waćpan to do Ciebie powinienem się zwracać z szacunkiem. Ciesze się , że się dogadaliśmy biggrin To jak z tymi otrzesinkami? *Domaga się nadal głupi arab* *robi drinka* masz napij sie *podaje mu* Oni nie pijaja alkocholu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:42 am
Sei chan Labudziak Muezzin Labudziak niech waćpanowi będzie. ^^v EEE Muezzin jestem śjaki waćpan to do Ciebie powinienem się zwracać z szacunkiem. Ciesze się , że się dogadaliśmy biggrin To jak z tymi otrzesinkami? *Domaga się nadal głupi arab* *robi drinka* masz napij sie *podaje mu* Oni nie pijaja alkocholu. poczekajmy na jego odpowiedz jeśli nie chce to ja wypije... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:43 am
Sei chan wired_00 to mam pytanko . ... co pływa tam *pokazuje palcem* w basenie? *Patrzy się na szarą futrzana kulkę*A to Mei. *Wilk wychodzi na brzeg otrzepuje się z wody i idzie do swojej budy* jaki słodki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:43 am
Dziekuje Kukus za koszulke... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:45 am
Ozzwald poczekajmy na jego odpowiedz jeśli nie chce to ja wypije... biggrin Wiadome 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Muezzin Labudziak niech waćpanowi będzie. ^^v EEE Muezzin jestem śjaki waćpan to do Ciebie powinienem się zwracać z szacunkiem. Ciesze się , że się dogadaliśmy biggrin To jak z tymi otrzesinkami? *Domaga się nadal głupi arab* *robi drinka* masz napij sie *podaje mu* dzięki za drina smile wyśmienity. EEE...Kukus dołącz się i daj luz dziś dzień dobroci dla zwierząt blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Dziekuje Kukus za koszulke... biggrin tej Kukus masz moze jeszcze jedna czarna na zbyciu to ja chetnie ja odziedzicze biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:46 am
a mnie głowa boli, jestem głodny..ehh........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|