|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:34 pm
Kiray to ja uzyj...do czegos wkoncu ja masz xd kamerke mam do fotek wink ale pokazywania gornej partii czy dolnej tez ale w ciuszkach blaugh hihi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:37 pm
violleta Kiray co za aktywnosc moze jeszcze czekacie na walke Goloty? xd bleeeeeeeeeeeeee fufufufu xd wole Stinga ^^ z Wrestlinga xd albo Undertakera czu Shawna Michaelsa albo Vampira ^^ eeh ciekawe czy ktos wie o kim mowa.. sweatdrop mi sie tam cos kiedys obilo o uszy a co do kamerki to mozesz miec ciuszki zakrywajace gorna partie, a nie miec ciuszkow zakrywajacych dolna i tak wlasnie zostanie zachowana Twoja zasada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:38 pm
violleta Kiray co za aktywnosc moze jeszcze czekacie na walke Goloty? xd bleeeeeeeeeeeeee fufufufu xd wole Stinga ^^ z Wrestlinga xd albo Undertakera czu Shawna Michaelsa albo Vampira ^^ eeh ciekawe czy ktos wie o kim mowa.. sweatdrop ja kojaze tylko Undertakera...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:40 pm
Kiray mi sie tam cos kiedys obilo o uszy a co do kamerki to mozesz miec ciuszki zakrywajace gorna partie, a nie miec ciuszkow zakrywajacych dolna i tak wlasnie zostanie zachowana Twoja zasada hihihi chybawe snie ^^ ... ok ja zmykusiam bede jutro wieczorkiem... blaugh papasie w krotce moze beda fotki..ale bedzie juz widac mnie cala na nich xd *kiwa lapka* milej pogawedki nocnej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:41 pm
violleta Kiray mi sie tam cos kiedys obilo o uszy a co do kamerki to mozesz miec ciuszki zakrywajace gorna partie, a nie miec ciuszkow zakrywajacych dolna i tak wlasnie zostanie zachowana Twoja zasada hihihi chybawe snie ^^ ... ok ja zmykusiam bede jutro wieczorkiem... blaugh papasie w krotce moze beda fotki..ale bedzie juz widac mnie cala na nich xd *kiwa lapka* milej pogawedki nocnej blaugh dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:42 pm
Opcy to zostalismy tylko my
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy violleta Kiray co za aktywnosc moze jeszcze czekacie na walke Goloty? xd bleeeeeeeeeeeeee fufufufu xd wole Stinga ^^ z Wrestlinga xd albo Undertakera czu Shawna Michaelsa albo Vampira ^^ eeh ciekawe czy ktos wie o kim mowa.. sweatdrop ja kojaze tylko Undertakera...... 3nodding co tak slabo? wpadne kiedys do Ciebie i poogladamy walki ^^ mam kilka filmow..na 5 plytkach xd ok ide..papasie *przytula Kiarta i opcego i Jas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nara Vi!
//Now Playing: Public Enemy [He Got Game #01] Resurrection [4:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:43 pm
Kiray Opcy to zostalismy tylko my ninja no chyba.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:49 pm
opcy Kiray Opcy to zostalismy tylko my ninja no chyba..... Ty na cos czekasz? ...czy tak Ci sie nudzi i spac nie mozesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:50 pm
Kiray opcy Kiray Opcy to zostalismy tylko my ninja no chyba..... Ty na cos czekasz? ...czy tak Ci sie nudzi i spac nie mozesz? czekam na downloady w emule......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:52 pm
opcy Kiray opcy Kiray Opcy to zostalismy tylko my ninja no chyba..... Ty na cos czekasz? ...czy tak Ci sie nudzi i spac nie mozesz? czekam na downloady w emule......... 3nodding zapewne sciagasz muzyczke?? BTW mam pytanko: wiesz moze czy jest to mozliwe aby ekran sie...wypalil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:53 pm
Kiray zapewne sciagasz muzyczke?? BTW mam pytanko: wiesz moze czy jest to mozliwe aby ekran sie...wypalil? ano muzyczke.......... a co do ekranu jest to jak najbardziej mozliwe...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:56 pm
opcy Kiray zapewne sciagasz muzyczke?? BTW mam pytanko: wiesz moze czy jest to mozliwe aby ekran sie...wypalil? ano muzyczke.......... a co do ekranu jest to jak najbardziej mozliwe...... 3nodding to zle...nawet bardzo musze sobie kupic nowy albo naprawic ten...bo mnie wkurza jak musze ciagle wszystko pojasniac aby normalnie widziec ostatnio gralem w UT i po pierwszej planszy go wylaczylem bo ciagle nie moglem trafic do tuneli stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|