|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:09 pm
Silver_day violleta Silver_day Ruslana i jej nowa piosenka ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile a mi sie podobalo (lubie takie troche ludowe z elekrto piosenki) dla mnie była lepsza ta pierwsza piosenka Ruslany 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:10 pm
Silver_day violleta Silver_day Ruslana i jej nowa piosenka ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile a mi sie podobalo (lubie takie troche ludowe z elekrto piosenki) a moze ciala? wink ok ok juz hmm..no to jak myslisz Malta czy Denmark? ^^ obydwa te ladnie spiewali..ale znajac..ludzi..moze byc gorzej xd eeh polska..bez kometarza hihi..ok koniec na ten temat..napisz mi tylko wyniki potem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:10 pm
Kitty ShadowCat Silver_day violleta Silver_day Ruslana i jej nowa piosenka ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile a mi sie podobalo (lubie takie troche ludowe z elekrto piosenki) dla mnie była lepsza ta pierwsza piosenka Ruslany 4laugh a ogolnie to obydwie sa dobre wedlug mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:11 pm
//Now Playing: Jazzanova [In Between #03] The One-Tet [3:51]
BrokenBeatsFanatic.............................................oi! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:12 pm
opcy Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze... czuje sie podle bo w tym momencie chyba stane w obronie młodego...... Daria! nie przeginaj! arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:14 pm
Kitty ShadowCat arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying jak na moj gust to on zadal calkiem racjonalne pytanie.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:16 pm
opcy Kitty ShadowCat arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying jak na moj gust to on zadal calkiem racjonalne pytanie............. ... ty mnie nie lubisz.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:17 pm
opcy Kitty ShadowCat arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying jak na moj gust to on zadal calkiem racjonalne pytanie............. Sorry chwile mnie nie bylo! O co sie porobilo! opcy za mna?? Musze to zapisac! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:18 pm
[LINKIN] opcy Kitty ShadowCat arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying jak na moj gust to on zadal calkiem racjonalne pytanie............. Sorry chwile mnie nie bylo! O co sie porobilo! opcy za mna?? Musze to zapisac! sweatdrop wow..naprawde?... niesamowite.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:26 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying jak na moj gust to on zadal calkiem racjonalne pytanie............. ... ty mnie nie lubisz.... stare niezly pomysl chyba sie nad tym zastanowie....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szwajcaria wygrywa crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
arghhh.... głoopie sushi.... gonk idę spać... dobrejnocy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:28 pm
Kitty ShadowCat arghhh.... głoopie sushi.... gonk idę spać... dobrejnocy 3nodding dobranoc..tez mialam sushi ale juz poszlo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:28 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] opcy Kitty ShadowCat arghh.. .ale to on chce koniecznie mnie wkurzyć Marcinq crying crying psheciesh skonczyłam ten temat a on dalej ... crying jak na moj gust to on zadal calkiem racjonalne pytanie............. Sorry chwile mnie nie bylo! O co sie porobilo! opcy za mna?? Musze to zapisac! sweatdrop wow..naprawde?... niesamowite.... xp opcy czy ona wie o co chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:32 pm
[LINKIN] opcy czy ona wie o co chodzi?? srednio mnie to interesuje..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|