Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 13013 13014 13015 13016 13017 13018 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Sat May 21, 2005 1:55 pm

[LINKIN]
Kitty ShadowCat
[LINKIN]
Kitty ShadowCat
a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface ..
Moze cos przeoczylem, ale za co go lubisz?? Cze Vi!
za to że jest taki trzaśnięty... heart potrafi mnie rozsmieszyc.... 4laugh
on ma takie sliczne, błękitne oczka heart 4laugh
Ja tez non stop rozsmieszam dziewczyny, lecz przy tym nie robiac z siebie idiote i kompletnego wariata! sweatdrop Troche cie nie rozumiem
on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh
PostPosted: Sat May 21, 2005 1:56 pm

violleta
violleta
Silver_day
violleta
heja ^^
oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd
a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh

Dania- fajna Rumunia- fajna a babka z Wegier jest fajna
a i Moldawia jest zabawna xd

moldawia - hiphop? czy co to bylo? a norwegia xd hhihihiihih xd mam nadzieje ze Denmark wygra ^^ hmm..ale i tak coraz gorzej eehz blaugh

poprawiam moldawia - punk rock myslalam ze ich potrzasne biggrin ee okropnee...
tez nie ogladam ale nudzi mi sie..w sumie to biegalam od Tv do kompa blaugh

dlatego w takich momentach ciesze sie mam TV na kompie

evilkaa

yehl_girl

PostPosted: Sat May 21, 2005 1:58 pm

Silver_day

hmm...i tak nie zazdroszcze xd nie lubie Tv..ale niedlugo bede mieszkala w piwnicy biggrin xd juuupi ^^ siedzenie do rana przed kompem ^^ melanze..ale nie mam z kim sad stare hm...luzy xd
Silver...jak beda wyniki napisz mi bo mi sie nie chce isc do drugiego pokoju blaugh
PostPosted: Sat May 21, 2005 1:58 pm

Kitty ShadowCat
on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh
To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek

crazy chaz

evilkaa

PostPosted: Sat May 21, 2005 1:59 pm

violleta
Silver_day

hmm...i tak nie zazdroszcze xd nie lubie Tv..ale niedlugo bede mieszkala w piwnicy biggrin xd juuupi ^^ siedzenie do rana przed kompem ^^ melanze..ale nie mam z kim sad stare hm...luzy xd
Silver...jak beda wyniki napisz mi bo mi sie nie chce isc do drugiego pokoju blaugh

nie ma sprawy terza sa wystepy uwielbiam to jest najfajniejsza czesc cxalej euorwizji biggrin
PostPosted: Sat May 21, 2005 2:01 pm

[LINKIN]
Kitty ShadowCat
To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek
swiat sie chyba konczy bo zgadzam sie z tym panem...............

opcy

yehl_girl

PostPosted: Sat May 21, 2005 2:01 pm

Silver_day
violleta
Silver_day

nie ma sprawy terza sa wystepy uwielbiam to jest najfajniejsza czesc cxalej euorwizji biggrin

asz poszlam zobaczyc co..balet...balet jest spoko ale ja nie moge sie patrzec na nogi...takie napiete albo te stawanie na palcach... brrch gonk
PostPosted: Sat May 21, 2005 2:02 pm

opcy
[LINKIN]
Kitty ShadowCat
swiat sie chyba konczy bo zgadzam sie z tym panem...............
Apokalipsa sie zbliza!!! NIE JA MAM DOPIERO 15 LAT!!! gonk gonk gonk

crazy chaz

evilkaa

PostPosted: Sat May 21, 2005 2:03 pm

violleta
Silver_day
violleta
Silver_day

asz poszlam zobaczyc co..balet...balet jest spoko ale ja nie moge sie patrzec na nogi...takie napiete albo te stawanie na palcach... brrch gonk

Ruslana i jej nowa piosenka
PostPosted: Sat May 21, 2005 2:03 pm

[LINKIN]
Kitty ShadowCat
nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp
widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze...

Kimagure-chan

crazy chaz

PostPosted: Sat May 21, 2005 2:05 pm

Kitty ShadowCat
[LINKIN]
Kitty ShadowCat
nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp
widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze...
Nie, nie! Tylko chce abys mi wytlumaczyla czemu uwazasz to za normalne! Bo jak pragne do cholery nie kapcze tego! xp
PostPosted: Sat May 21, 2005 2:06 pm

Silver_day

ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd
wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile

yehl_girl

Kimagure-chan

PostPosted: Sat May 21, 2005 2:08 pm

[LINKIN]
Kitty ShadowCat
[LINKIN]
Kitty ShadowCat
Nie, nie! Tylko chce abys mi wytlumaczyla czemu uwazasz to za normalne! Bo jak pragne do cholery nie kapcze tego! xp
a czy ja powiedziałam że to normalne? on jest nadzwyczajny... 4laugh musiałbyś go poznac zeby to zrozumiec.... xp

violleta
Silver_day

ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd
wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile

a mi sie podobalo (lubie takie troche ludowe z elekrto piosenki)

evilkaa

opcy

Kitty ShadowCat
[LINKIN]
Kitty ShadowCat
czuje sie podle bo w tym momencie chyba stane w obronie młodego......

Daria! nie przeginaj!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 13013 13014 13015 13016 13017 13018 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games