|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:55 pm
[LINKIN] Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface .. Moze cos przeoczylem, ale za co go lubisz?? Cze Vi! za to że jest taki trzaśnięty... heart potrafi mnie rozsmieszyc.... 4laugh on ma takie sliczne, błękitne oczka heart 4laugh Ja tez non stop rozsmieszam dziewczyny, lecz przy tym nie robiac z siebie idiote i kompletnego wariata! sweatdrop Troche cie nie rozumiem on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:56 pm
violleta violleta Silver_day violleta heja ^^ oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh Dania- fajna Rumunia- fajna a babka z Wegier jest fajna a i Moldawia jest zabawna xd moldawia - hiphop? czy co to bylo? a norwegia xd hhihihiihih xd mam nadzieje ze Denmark wygra ^^ hmm..ale i tak coraz gorzej eehz blaugh poprawiam moldawia - punk rock myslalam ze ich potrzasne biggrin ee okropnee... tez nie ogladam ale nudzi mi sie..w sumie to biegalam od Tv do kompa blaugh dlatego w takich momentach ciesze sie mam TV na kompie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:58 pm
Silver_day dlatego w takich momentach ciesze sie mam TV na kompie hmm...i tak nie zazdroszcze xd nie lubie Tv..ale niedlugo bede mieszkala w piwnicy biggrin xd juuupi ^^ siedzenie do rana przed kompem ^^ melanze..ale nie mam z kim sad stare hm...luzy xd Silver...jak beda wyniki napisz mi bo mi sie nie chce isc do drugiego pokoju blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:58 pm
Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:59 pm
violleta Silver_day dlatego w takich momentach ciesze sie mam TV na kompie hmm...i tak nie zazdroszcze xd nie lubie Tv..ale niedlugo bede mieszkala w piwnicy biggrin xd juuupi ^^ siedzenie do rana przed kompem ^^ melanze..ale nie mam z kim sad stare hm...luzy xd Silver...jak beda wyniki napisz mi bo mi sie nie chce isc do drugiego pokoju blaugh nie ma sprawy terza sa wystepy uwielbiam to jest najfajniejsza czesc cxalej euorwizji biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:01 pm
[LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek swiat sie chyba konczy bo zgadzam sie z tym panem...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:01 pm
Silver_day violleta Silver_day dlatego w takich momentach ciesze sie mam TV na kompie hmm...i tak nie zazdroszcze xd nie lubie Tv..ale niedlugo bede mieszkala w piwnicy biggrin xd juuupi ^^ siedzenie do rana przed kompem ^^ melanze..ale nie mam z kim sad stare hm...luzy xd Silver...jak beda wyniki napisz mi bo mi sie nie chce isc do drugiego pokoju blaugh nie ma sprawy terza sa wystepy uwielbiam to jest najfajniejsza czesc cxalej euorwizji biggrin asz poszlam zobaczyc co..balet...balet jest spoko ale ja nie moge sie patrzec na nogi...takie napiete albo te stawanie na palcach... brrch gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:02 pm
opcy [LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek swiat sie chyba konczy bo zgadzam sie z tym panem............... Apokalipsa sie zbliza!!! NIE JA MAM DOPIERO 15 LAT!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:03 pm
violleta Silver_day violleta Silver_day dlatego w takich momentach ciesze sie mam TV na kompie hmm...i tak nie zazdroszcze xd nie lubie Tv..ale niedlugo bede mieszkala w piwnicy biggrin xd juuupi ^^ siedzenie do rana przed kompem ^^ melanze..ale nie mam z kim sad stare hm...luzy xd Silver...jak beda wyniki napisz mi bo mi sie nie chce isc do drugiego pokoju blaugh nie ma sprawy terza sa wystepy uwielbiam to jest najfajniejsza czesc cxalej euorwizji biggrin asz poszlam zobaczyc co..balet...balet jest spoko ale ja nie moge sie patrzec na nogi...takie napiete albo te stawanie na palcach... brrch gonk Ruslana i jej nowa piosenka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:03 pm
[LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:05 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze... Nie, nie! Tylko chce abys mi wytlumaczyla czemu uwazasz to za normalne! Bo jak pragne do cholery nie kapcze tego! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:06 pm
Silver_day Ruslana i jej nowa piosenka ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:08 pm
[LINKIN] Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze... Nie, nie! Tylko chce abys mi wytlumaczyla czemu uwazasz to za normalne! Bo jak pragne do cholery nie kapcze tego! xp a czy ja powiedziałam że to normalne? on jest nadzwyczajny... 4laugh musiałbyś go poznac zeby to zrozumiec.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Silver_day Ruslana i jej nowa piosenka ja niewiem jak ona mogla wygrac okropneee xd wg mnie powinnien Max z niemiec xd cosss pieknego cool mowie o piosence blaugh smile a mi sie podobalo (lubie takie troche ludowe z elekrto piosenki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat on nie robi z siebie idioty ani wariata! on nie robi tego na pokaz.... on jush taki jest... 4laugh To rzucanie sie na zywoploty i podpalanie robakow jest normalne?? Nie chce wiedziec co wedlug ciebie jest nienormalne! eek nie znasz go xp .... nie chce się z tobą kłucić....więc skończę ten temat.... xp widze że z tobą nie można normalnie porozmawiać bo akceptujesz tylko swoje poglądy.... xp a takich ludzi nie znosze... czuje sie podle bo w tym momencie chyba stane w obronie młodego...... Daria! nie przeginaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|