|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:41 pm
[LINKIN] Ty tez pewnie mieszkasz daleko mnie? pewnie tak... bo ja w takim zadupnym miescie mieszkam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:43 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] Ty tez pewnie mieszkasz daleko mnie? pewnie tak... bo ja w takim zadupnym miescie mieszkam blaugh Czyli?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:46 pm
a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:47 pm
heja ^^ oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:48 pm
[LINKIN] Kitty ShadowCat [LINKIN] Ty tez pewnie mieszkasz daleko mnie? pewnie tak... bo ja w takim zadupnym miescie mieszkam blaugh Czyli?? sweatdrop taka wies w zachodnio-pomorskim.....Szczecin... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:49 pm
Kitty ShadowCat a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface .. Moze cos przeoczylem, ale za co go lubisz?? Cze Vi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface .. rzeczywiscie jak go tu nie lubiec.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta heja ^^ oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh Dania- fajna Rumunia- fajna a babka z Wegier jest fajna a i Moldawia jest zabawna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:50 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat [LINKIN] Ty tez pewnie mieszkasz daleko mnie? pewnie tak... bo ja w takim zadupnym miescie mieszkam blaugh Czyli?? sweatdrop taka wies w zachodnio-pomorskim.....Szczecin... mrgreen łoho! To cholernie daleko!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:51 pm
[LINKIN] Kitty ShadowCat a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface .. Moze cos przeoczylem, ale za co go lubisz?? Cze Vi! za to że jest taki trzaśnięty... heart potrafi mnie rozsmieszyc.... 4laugh on ma takie sliczne, błękitne oczka heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:51 pm
a ja nie ogladam telewizji...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:52 pm
Silver_day violleta heja ^^ oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh Dania- fajna Rumunia- fajna a babka z Wegier jest fajna a i Moldawia jest zabawna xd moldawia - hiphop? czy co to bylo? a norwegia xd hhihihiihih xd mam nadzieje ze Denmark wygra ^^ hmm..ale i tak coraz gorzej eehz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:53 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat a najbardziej lubię mojego kolegę Johna (prawdziwe imie Marcin) blaugh on ma trzaski w moozgu.... rzuca się na zywopłot.... mela na koty, gołębie... podpala robaki swoją seksowną zapalniczką w kształcie... ekhm... redface .. Moze cos przeoczylem, ale za co go lubisz?? Cze Vi! za to że jest taki trzaśnięty... heart potrafi mnie rozsmieszyc.... 4laugh on ma takie sliczne, błękitne oczka heart 4laugh Ja tez non stop rozsmieszam dziewczyny, lecz przy tym nie robiac z siebie idiote i kompletnego wariata! sweatdrop Troche cie nie rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:54 pm
violleta Silver_day violleta heja ^^ oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh Dania- fajna Rumunia- fajna a babka z Wegier jest fajna a i Moldawia jest zabawna xd moldawia - hiphop? czy co to bylo? a norwegia xd hhihihiihih xd mam nadzieje ze Denmark wygra ^^ hmm..ale i tak coraz gorzej eehz blaugh Moldawia to z ta babiczka a Dania powinna wygrac a to prawda to wszystko schodzi na psy scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:54 pm
violleta Silver_day violleta heja ^^ oto moje relacje z Eurowizji: czytsta parodia ..ale Denmark i Malta mi sie podobaly oraz bassista z Rosji ^^ hihi xd a teraz juz na powaznie: Witam i o humor pytam blaugh Dania- fajna Rumunia- fajna a babka z Wegier jest fajna a i Moldawia jest zabawna xd moldawia - hiphop? czy co to bylo? a norwegia xd hhihihiihih xd mam nadzieje ze Denmark wygra ^^ hmm..ale i tak coraz gorzej eehz blaugh poprawiam moldawia - punk rock myslalam ze ich potrzasne biggrin ee okropnee... tez nie ogladam ale nudzi mi sie..w sumie to biegalam od Tv do kompa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|