|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:26 am
wired_00 *skula sie na zimi i patrzy na całą afere* czemu wszyscy sie na mnie gniewają sweatdrop spoko ja sie nie gniewam na ciebie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:26 am
Sei chan Jeszcze zaprowadź ich do rempntowanej meliny, tam będzie im najlepiej się bić stare w melinie później najpierw trzeba tutaj zobaczyć czy są godni by tam rozrabiać... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:28 am
kto wrzucił zwłoki shinna do basenu??????????????????? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone *powraca* cos ty powiedzial............... to ty mnie nie denerwuj.............. *otwiera dzinnik * zmiana wrazenia ........: "jednen mnie zaczyna naprawde wkurzac evil " no dobra zamiast się gryść może się pogodzimy i łykniemy sobie Ale na zgode
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie. co my wogóle robimy? Gdybym był czystej krwi Polakiem to bym ci łobuziak przy.....walił. ale że jestem też arabem to wybaczam i przepraszam. *Mówiąc to czyni niski pokłon ku adresatowi na znak pojednania i przeprosin. Wyciąga ręke...* To jak rozejm? Może zorganizujecie śjakieś otrzęsinki dla nowych? Ja się pisze na nie zajść biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:29 am
wired_00 kto wrzucił zwłoki shinna do basenu??????????????????? scream Dla twojej wiadomości Shinn żyje, tylko poszedł sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:31 am
*Idzie do pokoju i wraca z duzym kocem*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 kto wrzucił zwłoki shinna do basenu??????????????????? scream niczego mi nie udowodnicie... ale to nie zwłoki shinna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster wired_00 *skula sie na zimi i patrzy na całą afere* czemu wszyscy sie na mnie gniewają sweatdrop spoko ja sie nie gniewam na ciebie rolleyes dzieki * uśmiecha sie a na jej policzkach pojawiają sie rumieńce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:32 am
Sei chan *Idzie do pokoju i wraca z duzym kocem*Nyu^ ^ może znajdzie się na taki duzym kocu troszeczke miejsca dla mnie? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:34 am
Muezzin Wiecie. co my wogóle robimy? Gdybym był czystej krwi Polakiem to bym ci łobuziak przy.....walił. ale że jestem też arabem to wybaczam i przepraszam. *Mówiąc to czyni niski pokłon ku adresatowi na znak pojednania i przeprosin. Wyciąga ręke...* To jak rozejm? Może zorganizujecie śjakieś otrzęsinki dla nowych? Ja się pisze na nie zajść biggrin niech waćpanowi będzie. ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wired_00 kto wrzucił zwłoki shinna do basenu??????????????????? scream niczego mi nie udowodnicie... ale to nie zwłoki shinna... ja tam widziałem cie cały dzień... graliśmy z Karoliną w szachy i piliśmy piwo... a wczoraj jeździliśmy autobusami... więc nie mogłeś zabić Shinna... i tę samą wersję przedstawię w sądzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Idzie do pokoju i wraca z duzym kocem*Nyu^ ^ może znajdzie się na taki duzym kocu troszeczke miejsca dla mnie? redface Nyu^ ^*Rozkłada koc*Chodź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Wiecie. co my wogóle robimy? Gdybym był czystej krwi Polakiem to bym ci łobuziak przy.....walił. ale że jestem też arabem to wybaczam i przepraszam. *Mówiąc to czyni niski pokłon ku adresatowi na znak pojednania i przeprosin. Wyciąga ręke...* To jak rozejm? Może zorganizujecie śjakieś otrzęsinki dla nowych? Ja się pisze na nie zajść biggrin EEE to co już po kłutni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|