|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:56 am
[LINKIN] Arife [LINKIN] Arife [LINKIN] wink blaugh biggrin redface cool I to tez *smieje sie i daje mu buziaka w polik* Chwalicie mnie? Co sie dzisiaj z wami stalo? eek sweatdrop Chyba za malo mnie znasz, jak ktos zasluguje to dostaje wink Moze zaslurze na wiecej?? wink wiec musisz sie postarac wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:57 am
[LINKIN] Moze zaslurze na wiecej?? wink Zalezy na co liczysz wink Ja ucekam, Dominik przyszedl *Vykk* Papatki !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Addik yyyyy .... przegladałem tv netowe i niema zadnego anime sad zreszta za 7 minut i tak sie zmywam ... gonk tylko pamietaj zebys usciskal ode mnie Sniperka ^^ nom .... niezapomne ..... wponiedziałek pewnie bedzie na necie przed 15 ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife [LINKIN] Moze zaslurze na wiecej?? wink Zalezy na co liczysz wink Ja ucekam, Dominik przyszedl *Vykk* Papatki !! papu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:59 am
YumiTao Arife [LINKIN] Moze zaslurze na wiecej?? wink Zalezy na co liczysz wink Ja ucekam, Dominik przyszedl *Vykk* Papatki !! papu xd papcioszki 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Neilameane Addik yyyyy .... przegladałem tv netowe i niema zadnego anime sad zreszta za 7 minut i tak sie zmywam ... gonk tylko pamietaj zebys usciskal ode mnie Sniperka ^^ nom .... niezapomne ..... wponiedziałek pewnie bedzie na necie przed 15 ... w poniedzialek to ja bede PO 15... (mam 8 lekcji sad ) Niech mi maila napisze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now Playing : Poznańskie Dziewczęta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly wiec musisz sie postarac wink heart ja umiem sie starac! Jeszcze sie przekonasz!!! wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 11:01 am
YumiTao Now Playing : Poznańskie Dziewczęta Now plaing : gorilaz _ feel good ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oki, kochani leca "Kryminalni"! Wroce jak sie skoncza! Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Marlly wiec musisz sie postarac wink heart ja umiem sie starac! Jeszcze sie przekonasz!!! wink heart mrgreen mam nadzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 11:02 am
[LINKIN] oki, kochani leca "Kryminalni"! Wroce jak sie skoncza! Pa! ok... siema .... zreszta ja tesh za 1,5 minuty mykam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 11:03 am