|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:43 am
Powiedzcie mi czy nie za duzy ten sig ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:44 am
Marlly od pozostalych panow wink taki... bardziej "kobiecy" heart Nie jestem rasista czy cos w tym stylu, ale nigdy tego nie pojme! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:44 am
Baliaur *kot kladzie sie na srodku i znika w klebach czarno czerwonego dymu*
papapthus
miau!
4laugh
paptusie 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:45 am
Marlly a co moze wiewiooorki wolish?? twisted twisted lol spiewajace wiwwiurki owszem ... AyumiHAmasaki ... albo ty sie ubuerz w wiewiurke :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Marlly od pozostalych panow wink taki... bardziej "kobiecy" heart Nie jestem rasista czy cos w tym stylu, ale nigdy tego nie pojme! eek eek eek *smieje sie* I to wlasnie jest jedna z cech mezczyzn ktora tak uwielbiam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Powiedzcie mi czy nie za duzy ten sig ? chyba ok 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:46 am
Arife [LINKIN] Marlly od pozostalych panow wink taki... bardziej "kobiecy" heart Nie jestem rasista czy cos w tym stylu, ale nigdy tego nie pojme! eek eek eek *smieje sie* I to wlasnie jest jedna z cech mezczyzn ktora tak uwielbiam wink wink blaugh biggrin redface cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:47 am
BeeWolf_san Marlly a co moze wiewiooorki wolish?? twisted twisted lol spiewajace wiwwiurki owszem ... AyumiHAmasaki ... albo ty sie ubuerz w wiewiurke :] rozwashe propozycje twisted twisted xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:47 am
whee Za 10 min. bedzie u mnie Vykk, mam nadzieje ze sie troche uchlejemy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:48 am
Arife [LINKIN] Marlly od pozostalych panow wink taki... bardziej "kobiecy" heart Nie jestem rasista czy cos w tym stylu, ale nigdy tego nie pojme! eek eek eek *smieje sie* I to wlasnie jest jedna z cech mezczyzn ktora tak uwielbiam wink taki odruch maja tylko przawdziwi faceci 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:49 am
[LINKIN] wink blaugh biggrin redface cool I to tez *smieje sie i daje mu buziaka w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:49 am
Arife whee Za 10 min. bedzie u mnie Vykk, mam nadzieje ze sie troche uchlejemy biggrin Moze kiedys razem wypijemy?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:50 am
Marlly BeeWolf_san Marlly a co moze wiewiooorki wolish?? twisted twisted lol spiewajace wiwwiurki owszem ... AyumiHAmasaki ... albo ty sie ubuerz w wiewiurke :] rozwashe propozycje twisted twisted xp rozwarz,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Arife [LINKIN] Marlly od pozostalych panow wink taki... bardziej "kobiecy" heart Nie jestem rasista czy cos w tym stylu, ale nigdy tego nie pojme! eek eek eek *smieje sie* I to wlasnie jest jedna z cech mezczyzn ktora tak uwielbiam wink taki odruch maja tylko przawdziwi faceci 4laugh heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Arife whee Za 10 min. bedzie u mnie Vykk, mam nadzieje ze sie troche uchlejemy biggrin Moze kiedys razem wypijemy?? wink ja sie tez moge zalapac?? 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|