|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:35 am
Baliaur *ucieka od Bee... i kladze sie na podlodze...* Yumi to bolalo.... Bee chyba kota bys nie zgwalcil?? mrgreen mash poduche mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:35 am
Marlly [LINKIN] Marlly Neilameane ....... ciekawe.... facet w sile wieku na lozu smierci wyznal facetowi chyba o 10 lat mldszemu, ze go kocha..... ciekawa sprawa..... confused moj kolega nie jest na lozu smierci i powiedzial mi ze po 1 jest bi a po @ kocha kolege ze swojej klasy... confused rolleyes eek eek eek mnie to az tak nie zdziwilo... on zawsze byl inny... lol heart "INNY"???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:36 am
Marlly Baliaur *ucieka od Bee... i kladze sie na podlodze...* Yumi to bolalo.... Bee chyba kota bys nie zgwalcil?? mrgreen mash poduche mrgreen question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao super...i jak ja mam teraz isc z takimi rekami na disco cry xd Moze jakies kosmiczne rekawiczki sobie znajdz, koronkowe lub cos podobnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Arife Marlly mnie to az tak nie zdziwilo... on zawsze byl inny... lol heart Gdyby ludzie byli tacy sami to by nudno bylo co nie? biggrin zgadzam sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:37 am
[LINKIN] BeeWolf_san obejmuje iprowadzi do sypialni. A Omi?? sweatdrop >_> ... ...<_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:37 am
Baliaur Marlly Baliaur *ucieka od Bee... i kladze sie na podlodze...* Yumi to bolalo.... Bee chyba kota bys nie zgwalcil?? mrgreen mash poduche mrgreen question podloga jest chyba troche twarda xd wiec mash poduche *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:38 am
Arife YumiTao super...i jak ja mam teraz isc z takimi rekami na disco cry xd Moze jakies kosmiczne rekawiczki sobie znajdz, koronkowe lub cos podobnego mam tylko te gumowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:39 am
Dziwny jakis ten film... jade na MTV...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
od pozostalych panow wink taki... bardziej "kobiecy" heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *ucieka od Bee... i kladze sie na podlodze...* Yumi to bolalo.... Bee chyba kota bys nie zgwalcil?? mrgreen E no nie kota nie bo, sasiadka ma kota i jakoś mi nie podchodzi kot. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:40 am
YumiTao Arife YumiTao super...i jak ja mam teraz isc z takimi rekami na disco cry xd Moze jakies kosmiczne rekawiczki sobie znajdz, koronkowe lub cos podobnego mam tylko te gumowe xp To bedzie ciezko zrobic z nich sexowne, moze uszyj ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:40 am
EEEeeeeeeeeee...... hip hop...... BLE!!! *cofa pare programow do tylu, na ktores z Discovery *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:41 am
*kot kladzie sie na srodku i znika w klebach czarno czerwonego dymu*
papapthus
miau!
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:41 am
BeeWolf_san Baliaur *ucieka od Bee... i kladze sie na podlodze...* Yumi to bolalo.... Bee chyba kota bys nie zgwalcil?? mrgreen E no nie kota nie bo, sasiadka ma kota i jakoś mi nie podchodzi kot. twisted a co moze wiewiooorki wolish?? twisted twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|