|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:51 am
eek 0k 5p00k5 0 n!( n!3 pyt4m... 4 t4g w0g0073 t0 (2y kt005 tut4! m00w! w l33t ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:13 am
m3n, wy7u2u1, n3rwy pu52c2414??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:17 am
t4g (2453m byw4 n!35t3ty.... n!3 w52y2(y m4j0m n3rwy 23 5t4l!...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:37 am
saahwhahthhtet aaaaaaaaaaaaaleeeee mam dzisiaj zajebisty humor xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:40 am
Baliaur saahwhahthhtet aaaaaaaaaaaaaleeeee mam dzisiaj zajebisty humor xd xd xd xd xd xd i uszy ci urosły :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:41 am
BeeWolf_san Baliaur saahwhahthhtet aaaaaaaaaaaaaleeeee mam dzisiaj zajebisty humor xd xd xd xd xd xd i uszy ci urosły :] ale ubrac sie nie ubiore xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:43 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur saahwhahthhtet aaaaaaaaaaaaaleeeee mam dzisiaj zajebisty humor xd xd xd xd xd xd i uszy ci urosły :] ale ubrac sie nie ubiore xd Ej ejej ... ja masz byc bez ciuchow tos cagaj wszystko ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:43 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur saahwhahthhtet aaaaaaaaaaaaaleeeee mam dzisiaj zajebisty humor xd xd xd xd xd xd i uszy ci urosły :] ale ubrac sie nie ubiore xd ! pr4w!I)u0w0 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:45 am
BeeWolf_san Baliaur ale ubrac sie nie ubiore xd Ej ejej ... ja masz byc bez ciuchow tos cagaj wszystko ! whee stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:47 am
Omega Sun BeeWolf_san Baliaur ale ubrac sie nie ubiore xd Ej ejej ... ja masz byc bez ciuchow tos cagaj wszystko ! whee stare stare (wiesh faceci tio maja chiba w genach ze sia zboczeni stare ) bee ale ciekawe jakbys tio zrobil.... xp sweatdrop (tio jest protest i bede tak chodzic az do konca mojego questa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:05 am
BeeWolf_san Antuanet BeeWolf_san Antuanet Mojej siostrze sie to spodobalo , niezla radoche miala blaugh Ja tez..... no nie watpie zawsze fajnie popatrzec na cos takiego :] ..ile masz apropo lat ! zaczyna mi sie wydawac ze jak na gaie to ja stara d... blaugh jestem - 18 No to jest sporo starszych osob :] jak marazie to spotykalam same 14 i 13 latki(nie twierdze ze to zle bo nie warzny jest dla mnie wiek tylko zachowanie) wiec poczulam sie jak 40-latek whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:18 am
Omega Sun BeeWolf_san Baliaur ale ubrac sie nie ubiore xd Ej ejej ... ja masz byc bez ciuchow tos cagaj wszystko ! whee stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:20 am
Antuanet BeeWolf_san Antuanet BeeWolf_san Antuanet Mojej siostrze sie to spodobalo , niezla radoche miala blaugh Ja tez..... no nie watpie zawsze fajnie popatrzec na cos takiego :] ..ile masz apropo lat ! zaczyna mi sie wydawac ze jak na gaie to ja stara d... blaugh jestem - 18 No to jest sporo starszych osob :] jak marazie to spotykalam same 14 i 13 latki(nie twierdze ze to zle bo nie warzny jest dla mnie wiek tylko zachowanie) wiec poczulam sie jak 40-latek whee blaugh EEEeeee no noo noo cococ ... ja mam 19 niedlugo 20 whee Omci com sie tak na mnie patrzysz ..przecie ona bojkotuje ciuszy a w nich chodzi !!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:22 am
BeeWolf_san Omci com sie tak na mnie patrzysz ..przecie ona bojkotuje ciuszy a w nich chodzi !!! biggrin bo ich zdjac nie mozna crying crying crying gonk wole nie wiedziec cio by bylo gdyby mazna bylo WWSZYSTKO zdjac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 4:36 am
Baliaur BeeWolf_san Omci com sie tak na mnie patrzysz ..przecie ona bojkotuje ciuszy a w nich chodzi !!! biggrin bo ich zdjac nie mozna crying crying crying gonk wole nie wiedziec cio by bylo gdyby mazna bylo WWSZYSTKO zdjacW swiecie coraz bardziej ludzie sa otwarci i tolerancyjni niedlugo bedzie mozna zdiac a po 23 uprawiac Gajowy sex ... stare Uhahah ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|