|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:30 am
Sayokun 'jedząć pizzę' do [shinn] a tutaj geralt podrywa ci lethiel blaugh stare stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:31 am
uh..... czy ja o czymś nie wiem......... stressed stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:33 am
Lethiel uh..... czy ja o czymś nie wiem......... stressed stare Say snuje jakieś niedorzeczne domysły XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:35 am
[Shinn] *wyleciał jak piorón ze swojego pokoju* Skończyłem pierwszy rozdział mojej powieści ^^ uh.... eek *dalej nic nie rozumie* witaj shinn 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Geralt_Bialy_Wilk, musisz zmniejszyć rysunek pod twoja wypowiedzią. Regulamin zabrania sygnaturek które są większe niż szarokość forum. Mogą Cię nawet zablokować na Gai. To ja lece pa pa xp Aha jakby ktoś miał pomysł na ciąg dalszy mojej powieści to pisać do mnie na PM'a *wyszedł do swojego pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
koncze niedlugo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:40 am
[Shinn] Hey Geralt_Bialy_Wilk, musisz zmniejszyć rysunek pod twoja wypowiedzią. Regulamin zabrania sygnaturek które są większe niż szarokość forum. Mogą Cię nawet zablokować na Gai. To ja lece pa pa xp Aha jakby ktoś miał pomysł na ciąg dalszy mojej powieści to pisać do mnie na PM'a *wyszedł do swojego pokoju* ok.. tak sie właśnie zastanawiałem, czy nie za duży XD dobra... teraz go zdejme a na jutro wstawie zmniejszony smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:40 am
uh... say.. co cie tak śmieszy ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:43 am
Geralt_Bialy_Wilk [Shinn] Hey Geralt_Bialy_Wilk, musisz zmniejszyć rysunek pod twoja wypowiedzią. Regulamin zabrania sygnaturek które są większe niż szarokość forum. Mogą Cię nawet zablokować na Gai. To ja lece pa pa xp Aha jakby ktoś miał pomysł na ciąg dalszy mojej powieści to pisać do mnie na PM'a *wyszedł do swojego pokoju* ok.. tak sie właśnie zastanawiałem, czy nie za duży XD dobra... teraz go zdejme a na jutro wstawie zmniejszony smile fajny pomysl z domkami ! 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:43 am