|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2011 11:48 am
Sziasztok, Obi vagyok egy biztonsági muleról, Malreninek röviden megírtam a "sztorit" a felvételi kérelemben, de részleteket subfórum lásd a Gaia Kérdések/Válaszok "Segítség O.O" topikjában (amennyiben érdekel persze). (Mind2 accountom megvan).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 8:28 am
Igen, ez sajnos igaz, amit Obilia írt.
Ne haragudj Kisrajczy, de szerintem nem túl jó, ha itt reklámozol! Megfelelő fórumon tedd!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2011 5:02 am
Attila vagyok a tesóm Cryene biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2011 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2011 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 9:38 am
Sziasztok! Én egy Gy-M-S megyében élő, 18-nál idősebb xp csaj vagyok. Már régóta Gaian vagyok, csak nem gondoltam, hogy klubtag akarok valahol is lenni. Most mégis az lettem. Kicsit flúgos vagyok, ha olyan napom van, ekkor kiakasztok mindenkit! Ja, talán az is közre játszik, hogy szőke vagyok. Egy átlagos napokon csak egy vagyok a tömegben, fel sem tűnök az embereknek. Szóval a kockázatok és mellékhatások ismeretében nyugodtan barátkozzatok velem 3nodding blaugh
Pusszancs!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 9:50 am
Üdvözöllek!
Malreni vagyok, a Guild alkapitánya, moderátora, polihisztora (munkanélküli művészlélek), profi írója és általában permanens gyűlöletének tárgya. Üdvözöllek köreinkben! Ha bármi problémád, vagy kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 10:46 am
Üdv itt Lyany! wink Ari és vicces a bemutatkozásod. smile Azért mert szőke vagy a valóságban, nem jelenti azt, hogy lökött, buta és hülye vagy! Ne higgy azoknak, akik azt állítják és azon viccelnek, hogy a szőkék lököttek, buták és hülyék! Bárki lehet bármilyen a bőrszínétől, származásától, és tudásától függetlenül!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|