|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:35 am
Moje auto mnie wkurza. Bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:31 am
Szlag mnie trafia. Ot tak, bez okazji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:17 am
-> nachalni faceci... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:27 pm
Cos mnie niedawno wkurzyło, ale juz mi przeszło i teraz nie wiem co to bylo i to mnie z leksza wkurza neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 11:58 am
Najbardziej mnie wkurzają osoby które bez przyczyny odzywają się na mojego skyp'a xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 5:08 am
bardzo cholernie wkurza mnie bład crc stare scream domokun xp evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 12:37 am
Polityka. Wkurza jak cholera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:34 pm
Wkurwia mnie niesamowicie to, że zamiast pierwszy raz od kilku miesięcy spotkać się z przyjaciółmi, bo dopiero jest okazja na miejscu, siedziałem cały dzień pod telefonem i czekałem aż zadzwoni szef - mówiąc czy robota jest, czy nie ma. Nie było. I łaskawie nie powiadomił. Kurwa jebana mać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:53 am
Gveir Wkurwia mnie niesamowicie to, że zamiast pierwszy raz od kilku miesięcy spotkać się z przyjaciółmi, bo dopiero jest okazja na miejscu, siedziałem cały dzień pod telefonem i czekałem aż zadzwoni szef - mówiąc czy robota jest, czy nie ma. Nie było. I łaskawie nie powiadomił. Kurwa jebana mać... Mnie też wkurza szef tego pana....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:54 am
Wkurza mnie niesamowicie to, jak ktoś przekręca moje nazwisko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 9:48 am
Wkurza mnie to, ze od kilku godzin swędzi mnie nos stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 4:47 am
Wkurza mnie to, że kot mnie gryzie po nogach xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 4:00 am
Strasznie mnie wkurza to, że nie chcą mi działać puzelki. A wczoraj działały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:38 am
A ja wkurzam innych mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 6:42 pm
-> jak mam lagi kiedy gram....kuźwa! scream -> że miałam mieć CAŁE wakacje super, a pierwszą połowe mam zupełnie do kitu, a droga będzie...nie wiem jaka stare -> że jest godzina 3:38 a mi się spać nie chce... neutral -> ze nie mam nic słodkiego pod ręką (darujmy sobie wtrącenia o cukrze w cukierniczce) -> że mi chłopak zwiał do Anglii cry -> że mam cholernie cholernego lenia -> że mnie uszy bolą bo mam cały czas słuchawki -> że mam doła od miesąca -> że nie mam weny na rysowanie -> że tyle rzeczy mnie wkurza.... scream gonk scream gonk scream gonk scream gonk scream gonk scream gonk scream gonk scream gonk scream gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|