|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:14 am
Dobra, zmiana tematu.... Tylko jakos nie mam pomyslu a Wy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:46 pm
stop testowaniu kosmetykow na zwierzetach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:09 am
Hadarniel Point.Zer0 ale czy wiedza nabyta przez CZTERY lata jst naprawdę tak ogromna , czy doświadczenie życiowe o wiele większe ? Wydaje mi się , ze nie. zdziwilbys sie jak czasami ta przepasc moze byc ogromna. CZASAMIzmiana tematu?? ja mam pytanie tez odnosnie dzieci... nurtuje mnie to od dawna... jak moize wplynac na 11/12 latka obecnosc przy smierci kogos bliskiego (np.: ciotka, bliski woj i takie tam)...odpowiedzcie prosze... ja nie sortuje wg wieku.. ja staram sie wogle nie szufladkowac ludzi.. znam paru ktorzy w wieku 13 lat sa bardzidej dojrzali niz 3o latki (niektorzy wogle nie dorastaja sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:00 am
Dobra, ja bastuje, mam tego dość. Powtórze tylko to, co miałam juz awno napisac, ale ktoś to zrobił za mnie: czasami zycie 12-latka jest trudniejsze niż się wydaje. A co do zmiany tematu, to popieram temat o zwierzętach. I prawdopodobnie coś zaraz napisze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:44 am
kingus stop testowaniu kosmetykow na zwierzetach! popieram, ja juz od dawna nie kupuje kosmetykow ktore sa testowane na zwierzetach, wedlug mnie to nie ludzkie, kiedys widzialam zdjecia takich zwierzat po testach, sa naprawde koszmarne i tragiczne, ludzie powinni przestac to robic, ale jak im to wytlomaczyc, podobnie jest z futrami, przeciez sztuczne sa takie same, wiec po co zabijaja te niewinne zwierzeta crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:32 am
nie no powiem zwiezle ....gorzej niz tragedia !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:46 am
dest nie no powiem zwiezle ....gorzej niz tragedia !!!!! zapytam soie grzecznie...tiochodzi o te zwierzaczki??? czyomojegoposta... co do znecania sie nad biedactwami..nie ma co gadac...nie wolno tak robic...i koniec kropka (czujue sie z deka olana...Emlaniamoglabys troshke przy tejliscietrzcionke zminiejszyc??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:53 am
a to sa kosmetyki ktore nie sa testowane na zwierzetach: Acne Satin Adrien Arpel Alexandra de Markoff Almay Alpha Max Amway Arbonne Aubrey Organics Aveda Avon Bath&Body Works Beauty Without Cruelty Bioelements Biogime BioMedic BioTherm Black Opal Blistex Bobbi Brown The Body Shop Bonne Bell Burt's Bees CamoCare Cellex-C Chanel Clarins ClearLogiX Clinique Color me Beautiful Decleor Paris Dermablend Dr. Hauschka Skin Care Ecco Bella Estee Lauder Exuviance by Neostrata Fashion Fair Flori Roberts Forever Spring Freeman Cosmetics Guinot Iman Jafra Jana Janet Sartin Jason Natural Cosmetics Kiehl's L'Oreal La Mer La Prairie Lancome Lord&Berry M.A.C. Marilyn Miglin Mary Kay Maybelline Merle Norman Moisturel Murad Neutrogena Nivea Visage Nivea Vital Noevir Nu Skin USA Obagi Origins Orlane Paula's Choice Paula's Select philosophy Prescriptives PropapH R Pro Rachel Perry Ralph Lauren Polo Sport Rejuveness Revlon Serious Skin Care Shaklee Shu Uemura Smash Box St. Ives TheraCel Tommy Hilfiger Tova Trish McEvoy Ultima II Victoria's Secret Cosmetics Wet 'n' Wild Yes Rocher Zhen Zia Natural Skin Care
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:12 am
melania...dobrze sie czujesh??jedynym sposobem na pomaganie jednej osobie zwierzetom wg.mnie jest ich nie jedzenie... wezprzestan bo tu nima o czym dyskutowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:18 am
sweatdrop no troche mnie ponioslo ale jak slysze ten temat to nie moge sie uspokoic domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:40 am
Baliaur melania...dobrze sie czujesh??jedynym sposobem na pomaganie jednej osobie zwierzetom wg.mnie jest ich nie jedzenie... wezprzestan bo tu nima o czym dyskutowac... ale tak bylo od zawsze, silniejszy zjada slabszego. to chyba jest naturalne? ale testowanie kosmetykow na zwierzetach jest wstretne. mozemy zyc bez kosmetykow. a tak w ogole to czytalam gdzies ze w unii europejskiej testowanie na zwierzetach jest nabronione, ale i tak na wiekszosci kosmetykow nie ma tego znaczka z kroliczkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:56 am
co do wegetarianizmu to nie praktykuje i nie zamierzam, bo od wiekow czlowiekowi potrzebne jest mieso, ale trzeba jej jesc w umiarze, a nie opychac sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|