Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Troche Kulturki Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yumehayla

PostPosted: Mon Oct 04, 2004 1:21 pm

Kagenoyami
Yumehayla
A oto moje rysunki z dzisiaj...
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Serpentchild.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Locaweddingdress.jpg

Pierwszy taki sobie, a drugi - jak zawsze - GENIALNY! 3nodding

Hieh whee ...ten pierwszy tez mi sie srednio podoba...Dirge nigdy nie wychodzi mi na kadrowkach...ale czego mozna sie spodziewac po babce ktora maluje sie zlota szminka stare ...?
Co do drugiego, to dobijemy cie troche...Loca to jedna z moich postaci RPG-owych...facet. Wlasnie zostal bezczelnie wkrecony w malzenstwo ze swoim czarnym aniolem. ...oto sa pomysly mojego braciszka-mg^^'
PostPosted: Mon Oct 04, 2004 11:53 pm

Yumehayla
Kagenoyami
Yumehayla
A oto moje rysunki z dzisiaj...
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Serpentchild.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Locaweddingdress.jpg

Pierwszy taki sobie, a drugi - jak zawsze - GENIALNY! 3nodding

Hieh whee ...ten pierwszy tez mi sie srednio podoba...Dirge nigdy nie wychodzi mi na kadrowkach...ale czego mozna sie spodziewac po babce ktora maluje sie zlota szminka stare ...?
Co do drugiego, to dobijemy cie troche...Loca to jedna z moich postaci RPG-owych...facet. Wlasnie zostal bezczelnie wkrecony w malzenstwo ze swoim czarnym aniolem. ...oto sa pomysly mojego braciszka-mg^^'

Aaaa... sweatdrop Bardzo mi sie podoba to, ze kazda postac na twoich rysunkach ma swoja dusze, historie, imie i charakter. Az chca, zeby przeniesc je poza kratkowana kartke wink

Kagenobaka

Kagenobaka

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 12:17 am

Wczoraj sobie rysowalem i cos takiego mi wyszlo, prosilbym o szczera ocene :]
User Image
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 3:53 am

Kagenoyami
Wczoraj sobie rysowalem i cos takiego mi wyszlo, prosilbym o szczera ocene :]
User Image

Podoba mi sie, i to bardzo^^...taki...mrrroczny xd ...cos mi tylko nie pasuje przy ustach, ale nie rzuca sie to az tak w oczy, i jest naprawde dobre whee

A, male pytanko...kiedy zrobisz aktualke na stronce^^?

Yumehayla

Holy Sinner

PostPosted: Wed Oct 06, 2004 4:27 am

Yumehayla

Aktualka bedzie lada moment.
Chcialbym pochwalic sie moim najswiezszym tworem z dodatkiem parszywego "wokalu" mojego autorstwa
http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/jesienny_deszcz.mp3
PostPosted: Wed Oct 06, 2004 2:26 pm

Holy Sinner
Yumehayla

Aktualka bedzie lada moment.
Chcialbym pochwalic sie moim najswiezszym tworem z dodatkiem parszywego "wokalu" mojego autorstwa
http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/jesienny_deszcz.mp3

...nie chce sie sciagnac crying ...

Yumehayla

HeeroX

PostPosted: Wed Oct 06, 2004 5:05 pm

Cos co napisalem na kolanie podczas jakiejs nudnej lekcji. To czesc mysli ktore klebia sie w moim umysle. Czasami wychodza na swiatlo dzienne i wtedy je spisuje.

'Człowiek o człowieku i miłości'

Dlaczego świat jest taki ? Idąc przez życie spotykam się zawsze z tym samym. Osoba o samotnej duszy szuka pocieszenia. Ja jestem pocieszycielem. Płacz spowodowany samotnością. Boli mnie serce gdy widzę takie cierpienie. Pocieszam - przecież znajdziesz kogoś, rzadko kto zostaje sam, jesteś młoda masz jeszcze czas. Kiedy przychodzi miłość i życie wypełnia szczęście ja również czuję słodką radość. Jednakże towarzyszy jej również niepewność, której osoba zakochana rzadko kiedy słucha. Ja jednak ją widzę. Dzisiejsza rzeczywistość to schemat powielany wciąż z tymi samymi błędami. Kocha, tak kocha, jest wierny. Ale kiedy już przekroczą określony próg i posiądą się bez pamięci, zacznie się początek końca. Z powolna nadchodzi osamotnienie, rzadko się widują. Strach. Na końcu zdrada i porzucenie. I łzy, łzy złamanego serca. Pocieszam - nie był ci pisany, nie marnuj łez na niego, zasługujesz i znajdziesz kogoś lepszego. Aż przychodzi następny. Wtedy to historia potoczyć się może dwojako. Albo to miłość prawdziwa, pełna, szczera i wieczna lub schemat - kocha, wykorzystuje, zostawia. Częściej jednak jest to schemat. Miłość to pojęcie nieokreślone ale wiadomo o niej jedno. Ta pierwsza przynosi tylko ból, kolejne nie mają znaczenia. W dzisiejszym świecie miłość prawdziwa to rzadkie zjawisko. Rzeki łez, których byłem świadkiem utwierdzają mnie tylko w mych przekonaniach. Dlaczego świat jest taki? Dlaczego ludzie powtarzają pomyłki i błędy, jak żelazne zasady istnienia ? W młodości zdrada i porzucenie, w dorosłości zdrada i rozwód, w starości już tylko śmierć. Ja tak nie zrobię. Choć pustą mam dusze, choć serce krwawi i smutne jest nie zrobię tak. Jestem pocieszycielem i tym chce być. Jestem dla wszystkich, wszystkich kochać będę. A jeśli cudem jakim i do mnie miłość zawita, siła swą cała i sercem całem sprawie by była to pierwsza prawdziwa miłosna piosenka na tej małej planecie.
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 6:47 am

A oto kadroweczka z dzisiaj^^...
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Mori.jpg
Troche dziwna, prawda? ale wszystko ma swoje wytlumaczenie...tyle ze nie chce mi sie pisac jeszcze raz, wiec dam wersje z mojego devianta sweatdrop
Englisz werszyn
Well, the text is in polish this time^^...It sais something like 'Birth is not the beginning, Death is not the end'. The drawing is quite strange, but you have to know my world to understand it^^'...The first pic [flowers] is the Garden. Angels and deamons don't get born in a normal way... The born-to-be child arrives in a flower in the Garden... But because of that, most parents don't want to take their children... So the flowers often wait over hundreds years to get born... And the second one... The butterflies are the same kind like in 'Sweet little Death' of mine... Yes, they're souls of the dead. And why is this here? Because after Mori died, he convinced the Death to take him for an apprentice^^

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Fri Oct 08, 2004 6:54 am

Kagenoyami

Aaaa... sweatdrop Bardzo mi sie podoba to, ze kazda postac na twoich rysunkach ma swoja dusze, historie, imie i charakter. Az chca, zeby przeniesc je poza kratkowana kartke wink

((jestem slepy...dopiero teraz zauwazylem tego posta stare ))
No coz...to troche nie tak sweatdrop ...to troche w druga strone idzie...ja nie dorabiam historii do rysunkow, ja po prostu szkicuje postacie z moich historii zeby je lepiej 'widziec'...i nadal nie znalazlem gladkiego zeszytu B5-160 stare
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 7:07 am

Yumehayla
Kagenoyami

No coz...to troche nie tak sweatdrop ...to troche w druga strone idzie...ja nie dorabiam historii do rysunkow, ja po prostu szkicuje postacie z moich historii zeby je lepiej 'widziec'...i nadal nie znalazlem gladkiego zeszytu B5-160 stare

Ahaaa... Ty szukasz B5? eek To raczej nie znajdziesz.. myslalem ze rysujesz na A4, taki gladki mozesz znalezc bez problemu.

Holy Sinner

Yumehayla

PostPosted: Fri Oct 08, 2004 7:49 am

Holy Sinner
Yumehayla
Kagenoyami

Ahaaa... Ty szukasz B5? eek To raczej nie znajdziesz.. myslalem ze rysujesz na A4, taki gladki mozesz znalezc bez problemu.

Ehe...ale A4 jest za duzy, a A5 za maly^^
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 11:05 am

ale wypasiony ten rysunek na górze!!!!!!

Night_Queen

Holy Sinner

PostPosted: Sat Oct 09, 2004 7:42 am

Night_Queen
ale wypasiony ten rysunek na górze!!!!!!

Ktory? sweatdrop
PostPosted: Sat Oct 09, 2004 9:53 am

Hej, Yume... znasz ja? 3nodding
User Image
wiekszy format

Holy Sinner

Yumehayla

PostPosted: Sat Oct 09, 2004 10:52 am

Holy Sinner
Hej, Yume... znasz ja? 3nodding
User Image
wiekszy format

Gabi heart whee ! Jaka slodka^^! Tylko maly drobiazg-wlosy sa plowe a nie blond... a gorset i spodnica mialy wzory srebrnym brokatem, ale wiem ze na skanie nie bylo tego widac...ale to takie slodkie^^...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games