|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:38 am
Pisarz moze to głupie pytanie ale jest tu jakas muza? XD ]pisaż na golasa nie wierze .... biggrin jest zapuszcza ... Ayu ... Penywise" LAnd of the free" ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:38 am
Pisarz moze to głupie pytanie ale jest tu jakas muza? XD no ba co sobie pan życzy... na sprzęcie 80 gb muiuziku... internet jest, to jak czegoś nie mamy to się zassa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:39 am
*rozkręcił sie* ejj..co tak mało osub tańczy??? * nadal tańczy, lecz już chyba traci na to siłe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:39 am
BeeWolf Pisarz moze to głupie pytanie ale jest tu jakas muza? XD ]pisaż na golasa nie wierze .... biggrin jest zapuszcza ... Ayu ... Penywise" LAnd of the free" .. no coXD mielismy wystepowac w gaciach to sie dostosowałem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:40 am
Suney Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding uff.. czyli nie musze sie ewakuowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding A dlaczego reszta sie nie odzywa ... Krotka piłka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kukus co jest z pannami czemu ich brak :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:41 am
wolf zapusza muze wiec nie odkladajcie wszystkieko na ostatnia chwile na parkiet i tanczyc blaugh biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:41 am
Omega Sun Suney Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding uff.. czyli nie musze sie ewakuowac wink raczej rozebrać bo to impreza w bieliznie ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:42 am
dest kukus co jest z pannami czemu ich brak :>? włąśnie nie ma kobiet, nie ma z kim tańczyć ( co jak co, ale gej'em to ja nie jestem) * idzie po któregoś z kolei drinka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:43 am
Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek spokojnie, zaraz przybędzie gości... już widzę jak się zbiża sylwetka absurdalnie dobrego baletu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:43 am
BeeWolf Omega Sun Suney Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding uff.. czyli nie musze sie ewakuowac wink raczej rozebrać bo to impreza w bieliznie ! xd a nie moge zostac w ubraniu :> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:45 am
Kagenoyami Kukus Kagenoyami Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp Dzieki Slonce wink *Rozglada sie po sali* Jak sie bawic, to sie bawic *Wyciaga z kieszeni mala zamknieta proboweczke* Kelner! Po prosze martini... Co? A **** moze byc i pomieszane wink Martini z woodką, z colą czy czyste... a może wszystko naraz? Czyste szefie, i oliweczka jak jest wink wszystko jest *polewa do kryształu Martini, wrzuca czarnąoliweczkę na wykałaczce i podaje Kage'owi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:46 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun Suney Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding uff.. czyli nie musze sie ewakuowac wink raczej rozebrać bo to impreza w bieliznie ! xd a nie moge zostac w ubraniu :> ? ja bym ci sie pomugł rozebrać ale mam rece ubrudzone... bo robie jedzonko !!! ... chyba ze poczekasz wink .... ! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:47 am
dest kukus co jest z pannami czemu ich brak :>? odpowiedź będzie roownie gupia co sytuacja... bo nie przyszły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|