New Cert Name: Candace Owner: Irishgirl1017 Colorist: Sara Draconia Date Acquired: 03/15/23 Race: Pure Alignment: Good Rank: Specialty: Sparkles Additional Info: Got in stream on discord
New Cert Name: Sir Kensington Owner: Irishgirl1017 Colorist: Pinka Date Acquired: 03/16/23 Race: Binkae Alignment: Good Rank: Specialty: Cuppa Tea Additional Info:
Posted: Thu Mar 16, 2023 8:42 am
New Cert Name: Alice Puttanesca Owner: Kinu Colorist: Sylent Nyte Date Acquired: MYOB Race: Clan Vampire - Giovanni Alignment: Damned Rank: Neonate Specialty: Fortitude Additional Info: <3
Kinu Crew
Tipsy Prophet
Seussi Crew
Ice-Cold Hunter
Posted: Thu Mar 16, 2023 9:35 am
New Cert Name: Vittoria “Vivi” Puttanesca Owner: Seussi Colorist: Sylent Nyte Date Acquired: Race: Clan Vampire - Giovanni Alignment: Damned Rank: Neonate Specialty: Dominate Additional Info:
Posted: Thu Mar 16, 2023 11:09 am
New Cert Name: Lucia Puttanesca Owner: ktqueen Colorist: Sylent Nyte Date Acquired: Race: Clan Vampire - Giovanni Alignment: Damned Rank: Neonate Specialty: Fortitude Additional Info:
ktqueen Crew
Uta Crew
Shy Mage
Posted: Thu Mar 16, 2023 11:17 am
New Cert Name: Eloisa Puttanesca Owner: Uta Colorist: Sylent Nyte Date Acquired: Race: Clan Vampire - Giovanni Alignment: Damned Rank: Neonate Specialty: Auspex Additional Info:
Posted: Thu Mar 16, 2023 1:20 pm
Cert Update Name: Bellia Owner: Aria Starstone Specialty: Dark Liaisons Alignment: Damned Additional Info: Original Cert: - Can her mate's name be uh. BEHIND any of her that might overlap, if it does, on the new cert?
New Cert Name: Victor Owner: Livarian Colorist: Pinka Date Acquired: March 15th 2023 Race: binkae Alignment: Good Rank: N.A. Specialty: Additional Info:
Posted: Fri Mar 17, 2023 6:50 am
Cert Update Name: Kate Le Nicholeh Owner: ktqueen Specialty: Espionage Alignment: Damned Additional Info: Old cert
New Cert Name: Erast Owner: ktqueen Colorist: Sylent Nyte Date Acquired: March 18th, 2023 Race: Pure Alignment: Good Rank: Specialty: Stargazing Additional Info:
ktqueen Crew
Kiara Lime
Posted: Fri Mar 17, 2023 4:00 pm
New Cert Name: Winrey Owner: Kiara Lime Colorist: Sara Date Acquired: 3/16/2023 Race: Pure Elder Alignment: Good Rank: Specialty: Indecency Additional Info: