|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:22 pm
nic wiecej nie bedzie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:52 pm
dest co ty robisz wsrod partyzantow... ty przecierz pizda jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:13 pm
Ozzwald dest co ty robisz wsrod partyzantow... ty przecierz pizda jestes... Ładafak?!?!!? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:45 am
opcy Ozzwald dest co ty robisz wsrod partyzantow... ty przecierz pizda jestes... Ładafak?!?!!? eek trudno mi to wytlumaczyc dlaczego on jest koralgor wiec musisz mi uwierzyc naslowo... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:14 pm
Ozzwald dest co ty robisz wsrod partyzantow... ty przecierz pizda jestes... Mile przywitanie starego kolegi (choc tera juz nie wiem czy jest kolega)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:46 am
Hadogenes Ozzwald dest co ty robisz wsrod partyzantow... ty przecierz pizda jestes... Mile przywitanie starego kolegi (choc tera juz nie wiem czy jest kolega) nie wiem.. ja go poprostu na imrezach widuje... i z nim pije... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:38 am
haha jestem ruskim partyzantem xd *wyciaga butelke wodki i bierze duzy lyk* moze ktos chce sie poczestowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:45 am
revcat haha jestem ruskim partyzantem xd *wyciaga butelke wodki i bierze duzy lyk* moze ktos chce sie poczestowac? voodki... ja zawsze.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:53 am
Ozzwald revcat haha jestem ruskim partyzantem xd *wyciaga butelke wodki i bierze duzy lyk* moze ktos chce sie poczestowac? voodki... ja zawsze.... biggrin *podchodzi do stolu, rozlewa w szklanki i podaje* trzymaj i na zdrowie UGABUGA !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:55 am
wiedzialem kiedy sie zjawic *wyjmuje swoj kieliszek, ktory wyglada jak szklanka* polejcie i mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:58 am
revcat Ozzwald revcat haha jestem ruskim partyzantem xd *wyciaga butelke wodki i bierze duzy lyk* moze ktos chce sie poczestowac? voodki... ja zawsze.... biggrin *podchodzi do stolu, rozlewa w szklanki i podaje* trzymaj i na zdrowie UGABUGA !!! xd *bierze, podnosi do gory* zdrowie pieknych pan *pije nie rozlewajac ani kropelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:59 am
uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:01 am
revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:03 am
Kiray wiedzialem kiedy sie zjawic *wyjmuje swoj kieliszek, ktory wyglada jak szklanka* polejcie i mi no to polewam kolejna..ale co to kieliszek??? my tu ze szklanek pijemy xd towarzyszu broni..... *rozlewa do szklanek* zdrowie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|