|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:41 pm
Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina Kikuchiyu nie lubię baranów.. stressed i juz na starcie masz bana. po co ci to bylo? whee nie ściemniaj rofl no tak, niestety, takie przepisy. przepisy sa to to, żeby je łamać ninja *wyciąga maszynke i goli owcę, a potem opycha wełnę na markecie* ninja bog zaplac zawsze nosze przy sobie zapasowe futerko w kolorze rozowym mrgreen nawet twarzowo wygląda 4laugh . *podliz podliz* weź mi koleżankę odbanuj, nie bądź taka >.<. nawet nie zdążyła się po gildii rozejrzeć, a ty jej bana dajesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:43 pm
Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina no tak, niestety, takie przepisy. przepisy sa to to, żeby je łamać ninja *wyciąga maszynke i goli owcę, a potem opycha wełnę na markecie* ninja bog zaplac zawsze nosze przy sobie zapasowe futerko w kolorze rozowym mrgreen nawet twarzowo wygląda 4laugh . *podliz podliz* weź mi koleżankę odbanuj, nie bądź taka >.<. nawet nie zdążyła się po gildii rozejrzeć, a ty jej bana dajesz stare no dobra dobra, taki moj dowcip. juz naprawiam zlo ktore wyrzadzilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:55 pm
a co z 50golda? poszło sie jebać? żartowałaś, to płać dramallama !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:55 pm
no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.S a gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink Lady , to ja miałam powiedziec razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:57 pm
Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink Lady , to ja miałam powiedziec razz jestem szybsza. Rukiego też ci zabiorę, zobaczysz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:58 pm
Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink jestem jak zus, zawsze moge odrzucic mrgreen ale mozesz sie odwolywac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:59 pm
Baranina Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink jestem jak zus, zawsze moge odrzucic mrgreen ale mozesz sie odwolywac. pamiętaj, że Evil mi zwróciła, jak dostałam od niej bana xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:01 pm
Lady Revania jestem szybsza. Rukiego też ci zabiorę, zobaczysz cool Ha !chciała byś stare Ruki jest mój ,na zawsze nawet jest podpisany,wiec wiesz twoje starania na nic się nie zdadza dramallama <---- rofl *szuka swoich 50g*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:02 pm
Lady Revania Baranina Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink jestem jak zus, zawsze moge odrzucic mrgreen ale mozesz sie odwolywac. pamiętaj, że Evil mi zwróciła, jak dostałam od niej bana xD a wiesz jaka jest roznica miedzy zusem a opieka spoleczna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:09 pm
Baranina Lady Revania Baranina Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink jestem jak zus, zawsze moge odrzucic mrgreen ale mozesz sie odwolywac. pamiętaj, że Evil mi zwróciła, jak dostałam od niej bana xD a wiesz jaka jest roznica miedzy zusem a opieka spoleczna? zus daje rzadziej, niz opieka spoleczna dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:12 pm
Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink jestem jak zus, zawsze moge odrzucic mrgreen ale mozesz sie odwolywac. pamiętaj, że Evil mi zwróciła, jak dostałam od niej bana xD a wiesz jaka jest roznica miedzy zusem a opieka spoleczna? zus daje rzadziej, niz opieka spoleczna dramallama a jednak was czegos w tej szkole uczo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:13 pm
Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina Kikuchiyu no nie porostu robicie sobie ze mnie jaja razz jestem niewinna cry P.Sa gdzie moje 50g? twisted napisze petycje o zwrot wink jestem jak zus, zawsze moge odrzucic mrgreen ale mozesz sie odwolywac. pamiętaj, że Evil mi zwróciła, jak dostałam od niej bana xD a wiesz jaka jest roznica miedzy zusem a opieka spoleczna? zus daje rzadziej, niz opieka spoleczna dramallama a jednak was czegos w tej szkole uczo 3nodding w szkole zycia chyba dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:16 pm
Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania pamiętaj, że Evil mi zwróciła, jak dostałam od niej bana xD a wiesz jaka jest roznica miedzy zusem a opieka spoleczna? zus daje rzadziej, niz opieka spoleczna dramallama a jednak was czegos w tej szkole uczo 3nodding w szkole zycia chyba dramallama tez moze byc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:34 pm
Poziom wyksztalcenia: hm, skonczona podstawowka i gimnazjum razz obecnie 2 klasa LO zainteresowania: ja, manga, muzyka, film, podroze.. lubie: wode, ogien, zakupy, kotki, spac, slodycze, pudding smakija, moja komorke, gg, gaia, lenic sie, hentaie, spiewac, tanczyc, smiac sie.. nie lubie: M imie: Ania miejsce zamieszkania: Nowy Targ jakie masz majtki: buehehe, czarne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:36 pm
Kyoko Suomi Poziom wyksztalcenia: hm, skonczona podstawowka i gimnazjum razz obecnie 2 klasa LO zainteresowania: ja, manga, muzyka, film, podroze.. lubie: wode, ogien, zakupy, kotki, spac, slodycze, pudding smakija, moja komorke, gg, gaia, lenic sie, hentaie, spiewac, tanczyc, smiac sie.. nie lubie: M imie: Ania miejsce zamieszkania: Nowy Targ jakie masz majtki: buehehe, czarne razz ołiiiii świerze mięsko pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|