|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 8:23 am
mindenkinek lehet oka gyilkolni, tapasztalhattuk az előző fejezetekben is, hogy egyetlen ember sem kerülhet ki a gyanúsítottak közül... mindenki gyanús ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 9:29 am
Megannak van oka megölni Haroldot és Helent, a többieket viszont másoknak van oka megölni. Lehet ők véletlenül haltak meg, de előfordulhat, hogy másnak tett szívességet vele.
Nem feltétlenül Napsugár. Például senki sem gondolna Haroldra, mint gyilkos. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 10:21 am
Nekem még mindig Megan, de nem bánom ha Laurát kérdezzük. Viszont.... Az igaz hogy Megan-tól talán többet tudhatunk meg mint Laurától... Bár egyszerre látták meg a holt testeteket...De Megan tudhatott egy-két dolgot amit esetleg Harold tett előzetesben... esetleg még a munkájáról is tudhat ezt-azt....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 10:39 am
Úgy tűnik döntetlen. Még egyszer. Ki kit szeretne? Megan, Laura vagy mindegy? Nekem mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 9:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 2:13 am
Arkrix előző oldalon Laurát írta. Ezek szerint döntetlen én meg középen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 5:26 am
ötlet: vki generáljon egy random számot 1 és 2 között. ha 1, akk modnjuk Laura, ha 2, akkor meg Megan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 10:29 am
Nem, inkább ne bonyolítsuk. Enyém lesz a döntő szó. ( burning_eyes sweatdrop ) Laura lesz, mert akik mondták magabiztosabbak. Majd legközelebb választjuk Magant, ha megéli. confused
Laura, mi történt reggel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 11:22 am
Szerinted azok a gyilkosok akik eltűntek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 12:05 pm
Most elmondja azt amit a történetben leírt Malreni. Max azzal kiegészítve amit mi úgyis megállapítottunk a "nyomozás" során.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 2:01 pm
 Laura -Reggel felébredtem. Nem korábban, mint szoktam. Általában Ella pár percre rá megérkezik, de ma reggel nem jött be hozzám. Megmosakodtam, felöltöztem és elindultam az étkezőbe. Nem találkoztam senkivel út közben. Nagyon furcsának találtam. Általában vagy Wilfred-del, vagy Adriana-val össze szoktam futni. De, a ház most szinte teljesen csendes volt. Mikor leértem az étkezőköz ott találkoztam Jay-jel, Josh-sal és Megan-nal. Nem sokra rá megláttam azt a szörnyűséget ami az étkezőben volt. Nem sokra rá Shawn is megérkezett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|