|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 10:15 am
Harold Hogy szeretem-e úgy a férfiakat? Soha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 10:21 am
Mennyire szigeteltél el minket? Mobil telefont tudunk használni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 10:38 am
Harold Semmit az ég világon. Se mobil, se vezetékes telefon, se net! Még tévé sincs! Füstjelekkel lehet próbálkozni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:13 am
napsugar változott vkinek a véleménye??? mer én úgy érzem a kérdések hatására absz nem jutottunk előrébb confused Nekem változott, egy kicsit. 2 teóriám van, ám nem tudom őket bizonyítanil ezért várom a kövi fejezetet, hátha kilőhetem valamelyiket smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:14 am
ki az akit a legjobban gyűlölsz? és ki az aki szerinted téged a legjobban gyűlöl??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:20 am
Harold Ezt nagyon nehéz lenne megmondani. Sokan gyűlölnek szívük legmélyebb bugyraiig. Én, meg nagyon gyűlölöm a káposztát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:20 am
Malreni a papír számít valamit, vagy nem lényeg, mert csak fogták egy lapot és kész? Ha számít, akkor egy füzetből kitépett kockás lap elgondolkodtató. Ebben az esetben a figyelmem a gyerekekre fordul.
Szerintem túl kevés az infó ahhoz, hogy megtudjak nevezni bárkit is. Nem vetettem el, hogy talán Harold szórakozik. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:29 am
wahmbulance Szolgálati közlemény! wahmbulance Most elmegyek hajatmosni, utána, pedig felrakom a következő fejezetet. Gondolkodtam és némi változtatást eszközlök a "gyilkosság-rendszeren". Amennyiben játékos esik ki, a játékos a körben elnyerhet védelmet. A többiek, veszélyben vannak. A kiesést, egy véletlenül generált szám kihúzásával fogom eldönteni. Akik védelmet szereztek ebben a körben, azok: Bíbortetű, Boli-chan és Nárcisz. Gratulálok nekik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:35 am
nekem a levélbel az tünt fel hogy majdnem kedves, a nyugodj békében zárást nem irná olyan aki szívből gyülöli Haroldot. de túl korán van hogy bárki elég gyanus legyen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:39 am
sajna csak most tudtam jönni, mert eddig másnaposan aludtam és rohangáltam a városban, és lehet hogy ennek halál lesz a büntetése xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:42 am
Harapós pixik, harapós pixik, harapós pixik, harapós pixik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:47 am
Tudjátok mi a gyanús? Hogy Laura nem gyanús. A füzet lap meg jó észrevétel volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 11:51 am
bibortetu Tudjátok mi a gyanús? Hogy Laura nem gyanús. A füzet lap meg jó észrevétel volt. igen, erre én is gondoltam, nem lehet könnyü elviselni az anyját és sok harag meg bosszúvágy felgyülhetett benne( persze nem feltétlen)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 12:02 pm
Vajon mi a gyilkos célja? Látszólag nem a pénz. Szerintetek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 12:10 pm
mindenkinek van elég pénze, de minnél több van annál többet akar... szóval az is lehet de akár a lehet az is hogy az egyik nő meg akarja bosszulni hogy csak egy éjszakára használta őt Harold (mondjuk Megan) bár a bosszúszomjas nők nem szoktak ilyen higgadt levelet irni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|