|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 5:30 am
2/10... nie da rady... zbyt nieubłaganie nudne! gonk Led Zeppelin - Heartbreaker - 5-25-75 - Earls Court - Londonna początku Pagey się rozhopsał rofl ale zaczekajcie tylko do solówki. Kawał dobrej roboty w wykonaniu Mistrza! heart (oczywiście każdy może sobie teraz wyobrazić Babcię Dae z cielęcym uśmiechem rozciągniętym na całym obwodzie czaszki...) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:40 pm
pani psychol ja bym mogła nawet na tym polu namiotowym, a co... za tę atmosferę, za tych wszystkich ludzi, za te wszystkie koncerty ah, przede wszystkim za atmosferę no ja nie wiem. trochędziwnie. i namiotu nie mam gonk . A to "Close to the edge" (pt1 i 2) to można zaproponować Daedhel, bo Yes to stray, brytyjski rock z rekomendacją mojej siostry i taty. 5/10. And now for something completely different.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 5:14 am
0/10 absolutnie mi nie podchodzi.... confused ###
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 6:18 am
/poczekam az ktos inny cos zaproponuje....Cziken, czy Ty oceniasz wartosciowosc muzyczna utworu po wygladzie tudziez stylizacji wokalistki?/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 6:02 am
_b_u_r_a_k_ /poczekam az ktos inny cos zaproponuje....Cziken, czy Ty oceniasz wartosciowosc muzyczna utworu po wygladzie tudziez stylizacji wokalistki?/ nie. to tylko taki dodatek. a piosenka sama w sobie mi się nie podoba, tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 6:04 am
ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ /poczekam az ktos inny cos zaproponuje....Cziken, czy Ty oceniasz wartosciowosc muzyczna utworu po wygladzie tudziez stylizacji wokalistki?/ nie. to tylko taki dodatek. a piosenka sama w sobie mi się nie podoba, tak. chyba mi coś nie wyszło. No to w zamian, takie indie, fajne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 7:03 am
ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ /poczekam az ktos inny cos zaproponuje....Cziken, czy Ty oceniasz wartosciowosc muzyczna utworu po wygladzie tudziez stylizacji wokalistki?/ nie. to tylko taki dodatek. a piosenka sama w sobie mi się nie podoba, tak. chyba mi coś nie wyszło. No to w zamian, takie indie, fajne.no dobra, wierze Ci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 10:55 am