|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:34 am
Neilameane alexvandom Ostatnio kupilam tez "hack" i musze przyznac, ze mnie wciagnelo... polecam! A o czym to wlasciwie jest? Bo jest to u mnie na rynku w Empiku, ale jakos nie za bardzo mam ochote po owa mange siegac... O grze "the world" gdzie dwojka dzieciaków ma mozliwosc grania limitowanymi postaciami i o tym co im sie przytrafia. W empiku mozna usiasc i przeczytac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 7:03 am
3nodding Alucard wygra!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 7:07 am
Wiesz moze ile hack ma tomuw bo hcialbym miec calom serie ale nie wiem czy mnie bedzie stac??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 7:58 am
Jak zaczynalam czytac 5 tom Hellsinga to patrze O_O Dookola wszedzie pelno woreczkow po krwi do transfuzji a na srodku Alukard sobie siedzi i drzenie. Pierwsza mysl "O kurde. Alukard sie schal!! Tego jeszcze nie puszczali!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:04 am
Ranma1_2 Wiesz moze ile hack ma tomuw bo hcialbym miec calom serie ale nie wiem czy mnie bedzie stac??? 3nodding szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia, ale ukazuje sie co trzy miesiace i kosztuje 17 czy 16 zl, wiec spoko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:24 pm
Ja haka nie czytam ale Eve obowiazkowo. Dla mnie najlepsza manga. A z anime oczywiscie Hellsing. No i jeszcze zapomnialem o Battle angel Alita(MANGA).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:43 am
Pitko Ja haka nie czytam ale Eve obowiazkowo. Dla mnie najlepsza manga. A z anime oczywiscie Hellsing. No i jeszcze zapomnialem o Battle angel Alita(MANGA). Obok Hellsinga fajny jest jeszcze Weiss Kruz. Fajna akcja, nieoczekiwane zwroty akcji, a to dopiero dwa odcinki sciagnela ^^ E-mula musze uaktualnic i sciagam dalej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 4:56 am
Musze przyznac ze Hellsing jest swietny!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:04 am
alexvandom Musze przyznac ze Hellsing jest swietny!!! a ja musze sie kategorycznie niezgodzic! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:13 am
Idzi sie Obcy schowaj bo tylko co 100 osoba lubiaca anime nie lubi Hellsinga.
PS.Jestes inny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:28 am
Pitko Idzi sie Obcy schowaj bo tylko co 100 osoba lubiaca anime nie lubi Hellsinga. PS.Jestes inny. czyli sugerujesz ze skoro podoba sie wiekszosci to mi tez powinno? chyba mam prawo do wlasnego zdania co ??? prooooooszeeeeee...... moge miec wlasne zdanie???????? sad //edit: mama mi pozwolila miec wlasne zdanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:49 am
Spoko spoko ja tylko zartowalem. Przeciez nikomu nie zabraniam miec wlasnego zdania.
A i nie piszcie polskich literek bo jak cos ma ich sporo to rozczytac to wyzszaszkola.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|