|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:39 am
Sayokun Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* 'wyciąga gitare i zaczyna grać' nie wiedzialam ze potrafisz grac *mowi tanczac* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:39 am
Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Tomoże karaoke? Mogę coś zaśpiewać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:40 am
Delisa Sayokun Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* 'wyciąga gitare i zaczyna grać' nie wiedzialam ze potrafisz grac *mowi tanczac* wink jupii mamy muzyke 4laugh :tańczy:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł! shinn gramy 'podaje mu zapasową gitarę i gra dalej'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:43 am
Sayokun [Shinn] Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł! shinn gramy 'podaje mu zapasową gitarę i gra dalej' Oszczędzaj palce ^^ *włącza dyskotekową muzyke, zasłania okna włącza światła kolorowych leflektorów i zawiesza kule dyskotekową*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun [Shinn] Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł! shinn gramy 'podaje mu zapasową gitarę i gra dalej' *wybiega zgildii* *po chwili wraza ze swoją poobijaną gitarą* To jakie tu są akordy? *uderza w E wiolinowe* No cóż, podobno nie sztuka grać na nastrojonej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Sayokun [Shinn] Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł! shinn gramy 'podaje mu zapasową gitarę i gra dalej' Oszczędzaj palce ^^ *włącza dyskotekową muzyke, zasłania okna włącza światła kolorowych leflektorów i zawiesza kule dyskotekową* tak lepiej 'odkłada gitary'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:45 am
:tańczy: .. hihi..... jak fajnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:46 am
[Shinn] Sayokun [Shinn] Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł! shinn gramy 'podaje mu zapasową gitarę i gra dalej' Oszczędzaj palce ^^ *włącza dyskotekową muzyke, zasłania okna włącza światła kolorowych leflektorów i zawiesza kule dyskotekową* super xd biggrin *ciagle tanczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:47 am
*Z uwagi na to, że nie może narazie tańczyć udaje się do kuchni w celu zrobienia przekąsek ^^. Po kilku minutach wraca do głównego salonu ze stołem, a raczej kilkoma stołami przekąsek i napojów*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:48 am
[Shinn] *Z uwagi na to, że nie może narazie tańczyć udaje się do kuchni w celu zrobienia przekąsek ^^. Po kilku minutach wraca do głównego salonu ze stołem, a raczej kilkoma stołami przekąsek i napojów* mniam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:49 am
jupii przekąski whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:51 am
[Shinn] *Z uwagi na to, że nie może narazie tańczyć udaje się do kuchni w celu zrobienia przekąsek ^^. Po kilku minutach wraca do głównego salonu ze stołem, a raczej kilkoma stołami przekąsek i napojów* ja chce ja chce daj mi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|