|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 11:07 am
ZebraDeath lsidkh;skdgqwfv;dgwajtkldgfksbfnsdvh... też tak myślę. Szajba mi odbija od ambicji. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 1:28 pm
a my z Darką i Martitą pocinamy na rolkach po akademiku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 1:35 pm
a ja jak byłam w szpitalu ścigałam sie na wózkach inwalidzkich z kolegą i ostro było na zakrętach i schodach mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 6:37 am
zjadlam goracy kubek pieczarkowy i mam zajebiste spodnie z lumpeksu...
kocham lumpeksy, za osiem zlotych kupilam spodnie, bluze i koszulke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 6:53 am
Jukatan zjadlam goracy kubek pieczarkowy i mam zajebiste spodnie z lumpeksu... kocham lumpeksy, za osiem zlotych kupilam spodnie, bluze i koszulke... BRAWA! lumpy są gut! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 6:57 am
pani psychol Jukatan zjadlam goracy kubek pieczarkowy i mam zajebiste spodnie z lumpeksu... kocham lumpeksy, za osiem zlotych kupilam spodnie, bluze i koszulke... BRAWA! lumpy są gut! mrgreen mrgreen *rozrzuca cukierki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 10:12 am
harab serapel xp nuf said! xp gimme moona! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 11:17 am
ostatnimi czasy jaks niekoniecznie mam sie czym chwalic. ogolnie jakos malo ozby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 11:37 am
Brawa! Wprawiłaś mnie w podziw normalnie! blaugh harab, burżuju jeden, powiedz jak się nazywają itemy, które masz za czerwoną maską do końca rzędu, bo jakoś ich jeszcze nie widziałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 3:18 pm
Daedhel Brawa! Wprawiłaś mnie w podziw normalnie! blaugh harab, burżuju jeden, powiedz jak się nazywają itemy, które masz za czerwoną maską do końca rzędu, bo jakoś ich jeszcze nie widziałam... a wiec 8 itemow po masce to czesci do ufo smile najpierw antenki, potem mass driver, cannon, piki grafika, potem 2 rodzaje lakieru, no i niebieskie przyciemnianie szyby zeby poczuc sie jak 50 cent xp , a ostatni itemek to Go phones. ludzia! czytajta anouncmenta! scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 6:04 am
hje hje hje, bawiłam sie 12h na studniówce hje hje hje!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 6:08 am
studniowka, lata mlodosci xd buehehehehe, my tez sie wybieramy. zbiorowo twisted ciekawe, czy nas wpuszcza w ogole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 9:19 am
a ja jutro zjazd mam, a moje kochanie na niego nie przyjdzie, bo jest chore gonk i chwalę się tym, że jakoś to przeżyję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|